18-09-2013, 01:48 PM
(18-09-2013, 12:43 PM)'سحر درویش' نوشته: سلام من در مطالبی که خوندم متوجه شدم که به مدرسه ایتالیایی تاکید ویژه ایی دارین
برای من اون جا دوره اما چند تا سوال داشتم آیا این مدرسه در گرفتن ویزا یا غیره ویژگی خاصی داره ؟؟؟؟ یعنی میتونه کمک کنه ؟ من نمیتونم جای دیگه اسمم و بنویسم و به صورت خصوصی کلاس بردارم و برم سفارت امتحان بدم ؟؟؟؟؟
دوست دارم علل برتری این مدرسه رو نسبت به جاهای دیگه بدونم و اگر بدونم که واقعا اونجا بهتره راه دور و به جون بخرم و برم ممنون میشم اگه جوابمو بدین
تاکید خاصی ندارم. زیرا وقتی شما در مدرسه دوره می گذرونی امتیازات ویژه ای داره شامل: محیط ایتالیایی زبان، اساتید نایتیو، منابع گسترده، امکان جمع اوری مدارک ویزا توسط مدرسه. همچنین شما میتونی از هر جایی خواستی استاد بگیری و خصوصی دوره رو بگذرون و در ازمون استرنی اسفند ماه شرکت کنید. دلیل برتری من تنها در همون موارد میبینم اما اگر استادی سراغ دارید که قویه و با تلاشتون میتونی به اون مهم برسی بهتر همونجا بری چون تهران هزینه خودش رو داره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public