18-09-2013, 11:32 PM
(18-09-2013, 11:27 PM)'butterfly' نوشته: من می خوام از الان برای جی ار ای مهر سال بعد مطالعه کنم. هدفم اینه که با یه برنامه ریزی درست و مطالعه خوب سال بعد دیگه این موقع استرس جی ار ای و اینکه خوب نخونم نداشته باشم و نتیجه خوبی بگیرم. الان مشغول حفظ کردن لغت های 1100 هستم. ولی برای ادامه سردگم هستم و نمی دونم از کدوم منبع شروع کنم. مثلا در مورد تافل یه ترتیب برای کتابهای جامع مثل لانگمن، دلتا، بارونز و ... هست. می خوام بدونم برای کتابهای جی ار ای هم همچین ترتیبی هست؟
نه حالتی مثل تافل.... ولی معمولا محفوظات لغت که به یک حد رسید خوندن بقیه کتابها بازدهی بهتری داره....اگر منابع لغت تافل رو خونده باشین بعد 1100 می تونید منابع رو شروع کنید و در کنارش به خوندن و مرور لغت ادامه بدین....ضمنا از لحاظ سادگی اگر بارونز تو برنامه تون باشه من پیشنهاد میکنم همون اولا بخونینش بعد سراغ منابع مشکل تر برید مثل منهتن و official guide و کاپلان....برای ریاضی هم اونطور که از دوستانم شنیدم ویدئوهای مگوش پایه خوبی می سازه خودم ندیدمشون...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا