19-09-2013, 08:04 AM
(18-09-2013, 11:27 PM)'butterfly' نوشته: من می خوام از الان برای جی ار ای مهر سال بعد مطالعه کنم. هدفم اینه که با یه برنامه ریزی درست و مطالعه خوب سال بعد دیگه این موقع استرس جی ار ای و اینکه خوب نخونم نداشته باشم و نتیجه خوبی بگیرم. الان مشغول حفظ کردن لغت های 1100 هستم. ولی برای ادامه سردگم هستم و نمی دونم از کدوم منبع شروع کنم. مثلا در مورد تافل یه ترتیب برای کتابهای جامع مثل لانگمن، دلتا، بارونز و ... هست. می خوام بدونم برای کتابهای جی ار ای هم همچین ترتیبی هست؟
برای یه برنامه یکساله روزانه حدودا چقدر باید وقت بزارم؟
اگه اجازه هست من هم نظرم رو بگم:
ببینید ترتیب بستگی به شما داره ولی من یه چیز رو بگم ..شما که وقت زیاد داری حتما سه ماه اخر رو ب خوندن مجله بذار
اگه تافل دادی که خیلی بهتر و راحت میتونی بخونی وگرنه که یکم زور میبره!!
حتما لغت رو همراه متن و یا حداقل جمله بیار
من ترتیب زیر رو پیشنهاد میکنم:
1100 - ورد اسمارت - وربال ادونتیج - 800تای بارونز (فقط کلماتی که حالت تخصصی نداره چون تخصصی ها به درد نمیخورن زیاد ) واسه لغت فعلا اینا...البته لغات اخر کاپلان خیلی خوبه و مروری هست واسه همه لغات
بعد واسه متون :
منهتن 7 - بیگ بوک - ای تی اس همون افیشیال که دوستمون گفتن...اول بارونز رو هم یه نگا بنداز...بارونز نه بارونز لغت 800 تا بلکه بارونز که متن و ریاضی هستش توش...اگه تونستی متون مجلات financial و newyork times رو هم بخون البته سال بعد1!!
بعد قبل امتحان practice book و نرم افزارpowerprep و چند سری امتحان رو بزن
فک کنم مگوش هم هستش
واسه ریاضی هم باز بارونز واسه اوایل خوبه
من پرینستون رو خوب دیدم...
سوالات نوا هم خوب هست اگه وقت شد...
کلا به ذهن ریاضیت بستگی داره(A beautiful mind)!!!!
سعی کن زیاد تست بزنی اگه رشتت مهندسی هست ریاضی خیلی مهمه
بااحترام
ببینید ترتیب بستگی به شما داره ولی من یه چیز رو بگم ..شما که وقت زیاد داری حتما سه ماه اخر رو ب خوندن مجله بذار
اگه تافل دادی که خیلی بهتر و راحت میتونی بخونی وگرنه که یکم زور میبره!!
حتما لغت رو همراه متن و یا حداقل جمله بیار
من ترتیب زیر رو پیشنهاد میکنم:
1100 - ورد اسمارت - وربال ادونتیج - 800تای بارونز (فقط کلماتی که حالت تخصصی نداره چون تخصصی ها به درد نمیخورن زیاد ) واسه لغت فعلا اینا...البته لغات اخر کاپلان خیلی خوبه و مروری هست واسه همه لغات
بعد واسه متون :
منهتن 7 - بیگ بوک - ای تی اس همون افیشیال که دوستمون گفتن...اول بارونز رو هم یه نگا بنداز...بارونز نه بارونز لغت 800 تا بلکه بارونز که متن و ریاضی هستش توش...اگه تونستی متون مجلات financial و newyork times رو هم بخون البته سال بعد1!!
بعد قبل امتحان practice book و نرم افزارpowerprep و چند سری امتحان رو بزن
فک کنم مگوش هم هستش
واسه ریاضی هم باز بارونز واسه اوایل خوبه
من پرینستون رو خوب دیدم...
سوالات نوا هم خوب هست اگه وقت شد...
کلا به ذهن ریاضیت بستگی داره(A beautiful mind)!!!!
سعی کن زیاد تست بزنی اگه رشتت مهندسی هست ریاضی خیلی مهمه
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.