19-09-2013, 10:34 AM
(18-09-2013, 10:25 AM)Leopold نوشته: سلام، وقتی گزینه invisible را فعال می کنیم در قسمت آمار: آفلاین نشون داده میشه ولی زمان آخرین ورود هم نشون میده که جالب نیست. فکر میکنم بهتر باشه وقتی کاربری invisible را فعال میکنه زمان آخرین ورود دیگه نشون نده. البته چند روز قبل به MaMi عزیز گفته بودم نمیدونم به شما منتقل کرده یا نه.زمان آخرین ورود حتی اگر زمان حاضر باشه، بیانگر این نیست که شما در سایت حضور دارید. شاید شما یک دقیقه قبل برای چند ثانیه آنلاین شده باشید و خارج شده باشید. در نتیجه کسی نمیتونه نتیجهگیری کنه که شما در سایت حضور دارید.
مرسی
(18-09-2013, 10:49 AM)Charming نوشته: نمیدونم دوست من اون گزینه غیبت چیه که نوشته از تاریخ فلان تا تارییخ فلان خودتون تنظیم میکنین؟اگر شما برای مدتی نتونید به سایت سر بزنید، میتونید اون قسمت رو پر کنید تا بقیه بدونند که شما مدتی غایب خواهید بود.
تو قسمت ویرایش مشخصات
بااحترام
ضمنا برای پرسیدن سوال در مورد امکانات فروم از تاپیکهای مناسب استفاده کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.