19-09-2013, 02:05 PM
(19-09-2013, 12:57 PM)'Charming' نوشته: شما باید مشخص کنی که مساله فاند واست مهمه یا نه!!
قبلا هم گفتم بعید میدونم جوابشون زیاد مثبت بوده باشه ولی شما ولش نکن!!
بهتره بازم ایمیل بزنی
دلیل نیست جواب نداده پس به مذاقش خوش نیومده
بنده هم 3 ماه پیش استادی گفت رزومت فلانه و بهمانه اقا بیا و .. و...
بعد یه هفته ایمیل زدم هنوز هم که هنوزه جواب نداده
من که استاد باشم تو وب سایتم مینویسم اقا دانشجو واسه ترم جدید ورنمیدارم یا 2 تا ور میدارم یا ور میدارم پول نمیدم!!!
خوب بنویسین دیگه...امان از دست این استادا!!!!
بااحترام
گل گفتید. منم موندم چرا استادا اکثرا وضعیت پذیرش دادنشون رو مبهم میزان. بدتر از اون تعداد بسیار زیادی شون هم حتی وضعیت ریسرچ شون رو هم دقیقا مشخصا نمیکنن که بگن آقا ما در حال حاضر دقیقا داریم روی این زمینه به خصوص ریسرچ میکینم و اگه می خوایید ریسرچر ما بشید باید توی فلان زمینه ها تبحر داشته باشد . آدم تکلیف خودشو نمیدونه. فقط چندتا Research Interest کلی می نویسن!
بله صد در صد فاند واسم مهمه. بدون فاند که اصلا نمیشه رفت. فقط می خوام طرف رو از دست ندم. من کسایی رو دیدم که استادشون اول فاند ندادن ولی با پیگیری هایی که کردن نهایت تونستن استاد رو به TA و RA راضی کنن. فقط دقیقا مطمئن نیستم از چه راهی پیش برم که مناسب باشه.
بله صد در صد فاند واسم مهمه. بدون فاند که اصلا نمیشه رفت. فقط می خوام طرف رو از دست ندم. من کسایی رو دیدم که استادشون اول فاند ندادن ولی با پیگیری هایی که کردن نهایت تونستن استاد رو به TA و RA راضی کنن. فقط دقیقا مطمئن نیستم از چه راهی پیش برم که مناسب باشه.
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."