19-09-2013, 09:27 PM
'Charming' pid='43941' dateline='1379579835'
نقل قول:امیدوارم سوالم جای درستی مطرح شده باشه
این قانون 5000دلار بیشتر نمیتونیم ببریم یا 10000دلار هنوز هم پابرجاست؟
چقدره مبلغی که میتونیم ببریم؟
در ضمن از دوستانی من شنیدم لای کتابا و ... بردن میخوام ببینم چقدر این میتونه حقیقت داشته باشه؟
ممنون
بااحترام
مبلغ 5000 دلار، حداکثر مبلغی است که شما بدون هیچ مشکلی (بخونید مجوزی!) میتونید به عنوان مسافر با خودتون از مرزهای ایران خارج کنید. در ایران دوستانی بودند که 20000 تا همراهشون بوده و وقتی پرسیدند کجا داری میبری این پول رو، گفتند که دانشجو هستم و باید شهریه ام رو پرداخت کنند (این موضوع خیلی شانسی است و به خلق وخوی افسر هم بستگی داره)
از طرفی دیگه اون 10000 دلار، حداکثر مبلغی است که اگر شما بخوای با خودت وارد امریکا کنی، نیاز به اعلام کردن در Blue Declaration Form که در هواپیما به شما میدهند، ندارید. یعنی شما اگر 10000 تا با خودت وارد امریکا کنی و اعلام نکنی که چقدر همراهت هست مشکلی نیست و کسی نمیتونه به شما خرده ای بگیره ولی اگر بیشتر از این مبلغ باشه و اعلام نکنی و متوجه بشوند، اون زمان مشکلاتی برای شما پیش خواهد آمد (پول شما ضبط خواهد شد و شما باید بتونی ثابت کنی که این پول از راه "درست" به دست اومده یعنی از راه پولشویی و ... نیست). ضمنا همواره در این موارد طبق قانون عمل کنید، چون اصلا نمیشه نتیجه گرفت که چون چمدون های دوستان رو نگشتند، پس چمدون های من رو هم نمیگردن! مثلا چمدون های من رو همونطوری که اینجا نوشتم، نگشتند ولی چمدون دوست دیگه ای که همراه ما بود رو تقریبا خالی کردند!
از طرفی دیگه اون 10000 دلار، حداکثر مبلغی است که اگر شما بخوای با خودت وارد امریکا کنی، نیاز به اعلام کردن در Blue Declaration Form که در هواپیما به شما میدهند، ندارید. یعنی شما اگر 10000 تا با خودت وارد امریکا کنی و اعلام نکنی که چقدر همراهت هست مشکلی نیست و کسی نمیتونه به شما خرده ای بگیره ولی اگر بیشتر از این مبلغ باشه و اعلام نکنی و متوجه بشوند، اون زمان مشکلاتی برای شما پیش خواهد آمد (پول شما ضبط خواهد شد و شما باید بتونی ثابت کنی که این پول از راه "درست" به دست اومده یعنی از راه پولشویی و ... نیست). ضمنا همواره در این موارد طبق قانون عمل کنید، چون اصلا نمیشه نتیجه گرفت که چون چمدون های دوستان رو نگشتند، پس چمدون های من رو هم نمیگردن! مثلا چمدون های من رو همونطوری که اینجا نوشتم، نگشتند ولی چمدون دوست دیگه ای که همراه ما بود رو تقریبا خالی کردند!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.