19-09-2013, 09:38 PM
(19-09-2013, 05:12 PM)'كيا' نوشته: سلام ، من يك مدلي از بيماري صرع رو دارم بعد ميخواستم ببينم كه اين بيماري معافيت داره يا نه
وقتي حمله اتفاق ميوفته :
من اختيارم رو از دست ميدمو ديگه هيچ كنترلي رو خودم ندارم ، هذيون ميگم ، تا ١٠-١٥ دقيقه قبل و بعداز حمله تقريباً پاك ميشه از ذهنم ، در بعضي موارد اب دهنم رو نميتونم كنترل كنم و دست و پاهام بي حس ميشه ، بعد از حمله هوشياريم رو از دست ميدم و حتماً بايد ٢-٣ ساعت بخوابم تا دوباره هوشيار بشم ، و در بعضي موارد هم اين مريضي با ميگرنم همراه ميشه .
دكتر رژيم غذايي خاصي رو بهم داده ، بعضي چيز ها اين حمله رو خيلي شديد ميكنه ، اگر عصبي بشم ، گشنه بشم ، هيجاني بشم و... حمله بهم دست ميده . اين به خاطر تشنجي كه بعد از حساسيت دارويي بهم دست داد اتفاق افتاد ، من حساسيت دارويي خيلي شديدي دارم ، در بچگي يك بار به خاطر خوردن داروي ١/٤ متوكلوپراميد فشار خونم تا ١٩-٢٠ بالا رفت . موقع تشنج هم با افت شديد فشار مواجه شدم و بي هوش شدم و فشارم افتاد روي ٧
تا حالا زير نظر ٣ دكتر بودم ، اما هيچ درمان خاصي وجود نداره و الان نزديك به ٤ سال ميشه كه با همين مشكل رو به رو ام و اگر ١-٢ شب دارو هام رو نخورم دوباره حمله ها اتفاق ميوفته و ممكنه تا ١ هفته هم ادامه داشته باشه .
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
همونطور که در بخش چهارم، بند 11 آئین نامه معافیت پزشکی ذکر شده، برای دریافت معافیت از طریق بیماری صرع، بیماری شما باید در یکی از مراکز دانشگاهی یا نظامی مورد تائید نظام وظیفه ثابت بشه، این مورد هم معمولا با معاینه و بررسی مدارک پزشکی شما انجام خواهد شد. بنابراین یشنهادی که به شما میده داد اینه که ابتدا برای اطمینان به یکی از این مراکز جهت معاینه مراجعه کنید و سپس برای اخذ معافیت پزشکی اقدام کنید. موفق باشید
همونطور که در بخش چهارم، بند 11 آئین نامه معافیت پزشکی ذکر شده، برای دریافت معافیت از طریق بیماری صرع، بیماری شما باید در یکی از مراکز دانشگاهی یا نظامی مورد تائید نظام وظیفه ثابت بشه، این مورد هم معمولا با معاینه و بررسی مدارک پزشکی شما انجام خواهد شد. بنابراین یشنهادی که به شما میده داد اینه که ابتدا برای اطمینان به یکی از این مراکز جهت معاینه مراجعه کنید و سپس برای اخذ معافیت پزشکی اقدام کنید. موفق باشید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.