(19-09-2013, 08:04 PM)'majid33' نوشته: با سلام
ارشد مکانیک دانشگاه شریف هستم معدل فعلا حدود 16.50
معدل کاردانی مکانیک: 15.21 و کارشناسی 18.70 از دانشکده فنی انقلاب
این سطح معدل برای پذیرش و گرفتن فاند از دانشگاه های سطح بالای امریکا برای دکترای مکانیک یا هوافضا کافیه؟
حالا که یک سال از تحصیلم باقی مونده این فرصت را علاوه بر معدل برای مقاله صرف کنم یا روی افزایش نمره gre ؟
ایا ارزش داره که یک سال اپلای رو عقب بندازم تا نمره gre بالا بدست بیارم؟
فعلا 4 مقاله isi دارم.
درود
به فروم خوش امدید
کلا معدل کاردانی فاکتور مهمی نیست. معدل کارشناسی مهمه که شما معدلتون بسیار خوبه (البته دانشگاه کارشناسیتون شناخته شده نیست)
معدل ارشدتون هم خوبه، کلا دانشگاه شریف در امریکا شناخته شده هست و امتیاز مثبتی برای شما هست
با توجه به اینکه 4 مقاله isi دارید به نظرم بیشتر وقتتون رو صرف GRE بکنید
با یک GRE خوب بدون شک شانس خوبی برای دانشگاههای سطح بالای امریکا دارید
در مورد اینکه ارزش داره یا نه به خودتون بستگی داره و اینکه حدفتون چه دانشگاهی باشه، شما تا همین الان رزومه خوبی دارید ولی اگه برای top 10 بخواین پذیرش بگیرین شاید احتیاح به صرف وقت زیادی روی GRE و باز بهبود رزومه باشه...البته کلا رقابت اینقدر زیاده که بازم تضمینی نیست
به نظرم با همین رزومه شما برای سال بعد میتونید از دانشگاه خوبی پذیرش بگیرید
البته در هرصورت رشته مکانیک و هوافضا کمی برای ویزا حساسیت برانگیز هستند (هوافضا بیشتر) که متاسفانه باید این مورد رو هم درنظر داشت
موفق باشید
به فروم خوش امدید
کلا معدل کاردانی فاکتور مهمی نیست. معدل کارشناسی مهمه که شما معدلتون بسیار خوبه (البته دانشگاه کارشناسیتون شناخته شده نیست)
معدل ارشدتون هم خوبه، کلا دانشگاه شریف در امریکا شناخته شده هست و امتیاز مثبتی برای شما هست
با توجه به اینکه 4 مقاله isi دارید به نظرم بیشتر وقتتون رو صرف GRE بکنید
با یک GRE خوب بدون شک شانس خوبی برای دانشگاههای سطح بالای امریکا دارید
در مورد اینکه ارزش داره یا نه به خودتون بستگی داره و اینکه حدفتون چه دانشگاهی باشه، شما تا همین الان رزومه خوبی دارید ولی اگه برای top 10 بخواین پذیرش بگیرین شاید احتیاح به صرف وقت زیادی روی GRE و باز بهبود رزومه باشه...البته کلا رقابت اینقدر زیاده که بازم تضمینی نیست
به نظرم با همین رزومه شما برای سال بعد میتونید از دانشگاه خوبی پذیرش بگیرید
البته در هرصورت رشته مکانیک و هوافضا کمی برای ویزا حساسیت برانگیز هستند (هوافضا بیشتر) که متاسفانه باید این مورد رو هم درنظر داشت
موفق باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge