20-09-2013, 07:56 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 20-09-2013, 07:59 PM توسط akbar_saeedi.)
عقل و منطق میشینه طبق توانایی ها و علایق و فاکتورای دیگه هدفارو ترسیم میکنه..اما پس زمینه همین هدف انگیزه و احساسه...اصلا یک فاکتور مهم در انتخاب هدف همون انگیزه و احساسه...هدفای بزرگ انگیزه بزرگ میخوان...ولی مشخصه ک احساسی جلو رفتن چیز دیگس خب ک خوب نیس...برا مثال من با خیلی دانشجوها صحبت میکنم راجب رفتن..منطقی ک صحبت میکنی نصفشون میگن باید رفت...بعدش میگن راستی زبان و معدل و مقاله و ریکام و ساپ و ویزا و ..این همه میخواد؟! میگم اره..میگن خب پسسس...اکبر..چی بگم..ولش کن...دخترخاله چطوره!!! منطقا قبول دارن..انگیزه لازم برا جلو رفتنو ندارن..ماهایی ک منطقی تصمیم گرفتیم ممکنه سختیهای مسیر آدمو مردد کنه..خب همون منطق میگه با اراده و انگیزه و احساس جلو برو...خب این احساس هم با گذر زمان تحلیل میره..همونطور ک برا تقویت حافظه و تناسب اندام ب ترتیب جدول حل کردنو ورزشو میگن..برا تقویت انگیزه در هر مسیری باید شارژر داشته باشی..مثلا کی میتونه منکر شه ما در کنار گرفتن اطلاعات ازین سایت،انگیزه نمیگیریم؟ بذار اسم نبرم..آدم میشناسم میگه بزرگترین تفریحم سرچیدن روزی چن ساعت!! تو این سایتاس..خب کدوم منطق قبول میکنه؟!! منطق من ک میگه دربند در کنار...بهتره!!
منکه خودم پروفایلمو میبینم تو این سایت..انگار ...نه..خدایا این جوونیو ازما نگیر
بذار رسمی بگم واقعا حس خیلی خوبی پیدا میکنم..چون یهو با چند پست خوندن اهدافو آینده و ..جلو چشمام رفرش میشه..شارژ میشم 
رسیدن به هدفهای بزرگ منطق عالی در کنار انگیزه پایدار لازم داره..انگیزه و احساس داشتن با احساسی بودن فرق داره
حالا ک این صحبتا شد دوستان خوبه راجب شارژ شدن..چیز ببخشید انگیزه گرفتنشون حرف بزنن..
منکه خودم پروفایلمو میبینم تو این سایت..انگار ...نه..خدایا این جوونیو ازما نگیر

رسیدن به هدفهای بزرگ منطق عالی در کنار انگیزه پایدار لازم داره..انگیزه و احساس داشتن با احساسی بودن فرق داره
حالا ک این صحبتا شد دوستان خوبه راجب شارژ شدن..چیز ببخشید انگیزه گرفتنشون حرف بزنن..
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانهاش خراب میشود و هر کسی بخواهد خانهاش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی