21-09-2013, 10:04 AM
(06-09-2013, 10:52 PM)'roshanak25' نوشته: سلام. من زبان چند سال پیش کانون تموم کردم (البته یک مقداری یادم رفته)، چند جلسه کلاس برای رایتینگ رفتم و تا حدودی با اصول رایتینگ آشنا هستم. 504 رو خوندم. 1سال فرصت دارم. هیچ آشنایی با ساختار امتحان آیلتس و منابعش ندارم. دوستان در این فروم برای شروع کتاب New Insight into Ielts رو معرفی کردن.
میشه کلا در مورد منابع آیلتس راهنمایی کنین؟اینکه کدوماش مهم تر هستند و حتما باید مطالعه بشن؟ و اینکه کتابها به چه ترتیبی باید مطالعه بشن(منظور سطح بندی کتابهاست)؟
سلام دوست من
این کاملا به سطح زبانتون بستگی داره
و اینکه تو کدوم اسکیل ها ضعف دارین
به نظر من حتما اون 8 تا کتاب معروف آیلتس رو کار کنین
اگه تو اسکیل خاصی مشکل دارین حتما کتاب های کمکی کار کنین
به نظر من اگه میتونین خودتون درس بخونین نیاز به کلاس ندارین و میتونین با سرعت خودتون کتاب ها رو تموم کنین
در ضمن امتحان آیلتس شبیه تافل نیست ... لغت حفط کردن به درد نمیخوره واسه این امتحان ... بهتره ریدینگ کار کنین و بیشتر گوش کنین ( با لهجه بریتیش و استرالیایی)
موفق باشید
این کاملا به سطح زبانتون بستگی داره
و اینکه تو کدوم اسکیل ها ضعف دارین
به نظر من حتما اون 8 تا کتاب معروف آیلتس رو کار کنین
اگه تو اسکیل خاصی مشکل دارین حتما کتاب های کمکی کار کنین
به نظر من اگه میتونین خودتون درس بخونین نیاز به کلاس ندارین و میتونین با سرعت خودتون کتاب ها رو تموم کنین
در ضمن امتحان آیلتس شبیه تافل نیست ... لغت حفط کردن به درد نمیخوره واسه این امتحان ... بهتره ریدینگ کار کنین و بیشتر گوش کنین ( با لهجه بریتیش و استرالیایی)
موفق باشید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."