21-09-2013, 10:28 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 21-09-2013, 10:29 AM توسط amirhossein.gh.)
(21-09-2013, 10:17 AM)'Charming' نوشته:Dear xxxx,
Thanks for your interest in pursuing graduate studies at xxxx. You seem to be a motivated and committed student. We have an active research program within the department that I look forward to having you as a part of it. Please check the Graduate College site for the application process. Some of your questions may be better addressed by Professor xxxx, the Graduate Coordinator of the department.
We offer some teaching and research assistantships. These opportunities are however given to the top students. You cannot be considered for any of them till you are fully admitted, I therefore encourage you to start the application process as soon as possible, and I will be really delighted to see you here...
Sincerely,
XXXXفکر نکنم زیاد از حد هم حساس باشم درسته؟!!!!!!!
بااحترام
این یکی از مودبانه و بهترین جوابایی هست که میتونین از یه استاد بگیرید(الان کجای این جواب گفته وقت منو نگیر؟؟!!!! خب همینه میگم الکی حساسیت دارین)
دوست من بهتره به تجربه من اعتماد کنین ... من سه سال اپلای کردم و به همه نوع استاد تو همه جای دنبا ایمیل زدم.
فقط جهت اطلاع سایر دوستان در آینده: دوستای گلم ، منتظر این گونه جوابها باشید و حتی خیلی خیلی بدتر از این جواب ها ... الکی خونتون به جوش نیاد و خیلی محترمانه تشکر کنین از استاد... در ضمن جواب بالا یکی از بهترین جواب ها از استاد در یک دانشگاه تاپ محسوب میشه
موفق باشید همگی
دوست من بهتره به تجربه من اعتماد کنین ... من سه سال اپلای کردم و به همه نوع استاد تو همه جای دنبا ایمیل زدم.
فقط جهت اطلاع سایر دوستان در آینده: دوستای گلم ، منتظر این گونه جوابها باشید و حتی خیلی خیلی بدتر از این جواب ها ... الکی خونتون به جوش نیاد و خیلی محترمانه تشکر کنین از استاد... در ضمن جواب بالا یکی از بهترین جواب ها از استاد در یک دانشگاه تاپ محسوب میشه
موفق باشید همگی
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."