21-09-2013, 03:09 PM
درود
معدلتون و نمره زبان متوسطی دارین.دوستان هم رشته شما بهتر میتونن در این مشاوره بدن
در هر صورت از اونجایکه اپلیکیشن فی نداره دانشگاههای ایتالیا حتما اپلای کنید....
بورسش دو نوع هست: دانشگاه/ DSU
بورس دانشگاه: همزمان با پروسه اپلای در فرایند بورس دانشگاه هم شرکت داده میشین پس اپلای جداگانه نداره
بورس DSu: بعد از پذیرش یه سری مدارک رو ترجمه ایتالیایی کرده و بعد با خودتون ایتالیا برده و تحویل سازمان مربوطه داده و بعد از 2ماه هم حدود 5000 یورو بهتون میدن
معدلتون و نمره زبان متوسطی دارین.دوستان هم رشته شما بهتر میتونن در این مشاوره بدن
در هر صورت از اونجایکه اپلیکیشن فی نداره دانشگاههای ایتالیا حتما اپلای کنید....
بورسش دو نوع هست: دانشگاه/ DSU
بورس دانشگاه: همزمان با پروسه اپلای در فرایند بورس دانشگاه هم شرکت داده میشین پس اپلای جداگانه نداره
بورس DSu: بعد از پذیرش یه سری مدارک رو ترجمه ایتالیایی کرده و بعد با خودتون ایتالیا برده و تحویل سازمان مربوطه داده و بعد از 2ماه هم حدود 5000 یورو بهتون میدن
(21-09-2013, 01:10 PM)'afruz' نوشته: سلام من فارغ التحصیل مهندسی شیمی هستم از دانشگاه اراک با معدل 14.91 مقاله ندارم IELTS 6 دارم و می خوام کلاس زبان ایتالیایی رو هم شروع کنم می خواهم ترجیحا در رشته خودم یا رشته مرتبط برای فوق اقدام کنم به نظر شما شانس پذیرش من چقدره؟و امکان استفاده از بورس هست یا نه؟
اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم. "مناجات شعبانیه"