21-09-2013, 04:56 PM
(21-09-2013, 04:45 PM)'M1KE' نوشته: خیلی ممنون که نظر من رو هم پرسیدین. در این ایمیل به هر حال به صورت کلی اشاره کرده که شما کاندید خوبی هستید و این نشونه خوبی هست با این حال گفته که موضوع کاری شما با موضوع پژوهشی ایشون نمی خونه. دیدم چند صفحه پیش هم یکی از دوستانتون اشاره کرده بود که بعضی از استادها زمینه کاری و پژوهشی خودشون رو به طور دقیق مشخص نمی کنند. دلیل این موضوع این هست که اونها دوست ندارند که یک سری افراد به صورت مصنوعی به اون موضوع علاقه نشون بدهند بلکه خود اون استاد از روی مقالات و کارهای اون دانشجو متوجه بشه که اون دانشجو هم به اون موضوع علاقه داره. مثلا اگر اون استاد اشاره کنه که روی سیم ترمز ماشین کار می کنه از فردا همه ایمیل می زنند که ما از بچگی از سیم ترمز خوشمون میومد و در کار تعمیر اون بودیم! البته یک سری توانمندی ها اکتسابی هستند مثل زبان، معدل و غیره ولی یک سری موارد هم حالت علاقه ذاتی دارند و برای برخی استادان این موضوع اهمیت داره که دانشجو به موضوع مورد نظر علاقه ذاتی داشته باشه و نه اینکه از سر اجبار و پیدا نکردن پذیرش به اون موضوع تن در داده باشه چون در این صورت نمی تونه در اون کار هیچ نوع نوآوری و ابتکاری ایجاد کنه و نه تنها کار رو به پیش نمی بره زحمت خود استاد رو هم زیاد می کنه. به همین دلیل خیلی از استادان ترجیح می دن که دانشجوی خودشون رو از نزدیک ببینند و در مورد کارهایی که کرده صحبت کنند و ببینند واقعا به اون موضوع علاقه مند هست یا نه.
برداشت من این هست که وقتی استادی اینطور می گویند که وقتی آمدی بیشتر با هم صحبت می کنیم یعنی 90 درصد روی شما نظر مثبتی دارند. قاعده بر این هست که شما همیشه در اینگونه موارد استادان یا به طور عمومی پذیرش هایتان را به سه دسته تقسیم کنید. آنهایی که فاند دارند و مطمئن هستند. آنهایی که مثل این مورد So-So هستند ولی امیدهایی به آنها هست. و آنهایی که امیدی به گرفتن فاند ندارند و از ابتدا اشاره می کنند که در حال حاضر پروژه خاصی ندارند. شما اگر پذیرش های از نوع اول نداشتید می توانید روی این گزینه هم در درجه دوم حساب باز کنید. وقتی که مطمئن تر شدید که گزینه بهتری باقی نمانده و روی این استاد جدی هستید و قصد رفتن دارید می توانید دوباره به این ایمیل یک پاسخی برای یادآوری بزنید و مثلا بنویسید که به احتمال زیاد در فلان تاریخ در دانشگاه خواهید بود و علاقه دارید که روی موضوع هایی که ایشان روی آنها کار می کنند با ایشان صحبت کنید.
موفق باشید
خیلی خوب بود نظرتون
فقط یه سوال:
فرمودین اون موقع که اماده رفتن شدین یا قطعا تصمیم گرفتین ایمیل بزنیم بهش که مثلا من میام و قرار بذاریم درسته؟
پس به این صورت میشه استاد رو دست نگهداشت چون میدونم فاند هم داره واسه ترم بهار که واقعا ترم اذیت کننده ای هستش!
پس الان یه جوابی ندم بهش که مثلا استاد من چه کاری میتونم مثلا بکنم یا مثلا مقالاتش رو بخونم یعد 1 هفته ایمیل بزنم که استاد من یه چیزایی یادداشت کردم و .... و ...که استاد رو از دست ندیم؟
بااحترام
فقط یه سوال:
فرمودین اون موقع که اماده رفتن شدین یا قطعا تصمیم گرفتین ایمیل بزنیم بهش که مثلا من میام و قرار بذاریم درسته؟
پس به این صورت میشه استاد رو دست نگهداشت چون میدونم فاند هم داره واسه ترم بهار که واقعا ترم اذیت کننده ای هستش!
پس الان یه جوابی ندم بهش که مثلا استاد من چه کاری میتونم مثلا بکنم یا مثلا مقالاتش رو بخونم یعد 1 هفته ایمیل بزنم که استاد من یه چیزایی یادداشت کردم و .... و ...که استاد رو از دست ندیم؟
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.