همین طوره کلن در ارتباط با افرادی که سرشون شلوغ هست باید این رو در نظر داشته باشین که تعداد دفعاتی که می تونید با اونها صحبت کنید طوری که احساس اذیت شدن نکنند محدود هست. یعنی در این مدت 10 بار به ایشون ایمیل نزنید که من فلان کار رو کردم حالا چی کار کنم؟! نهایت یکی دو بار میشه از این فرصت استفاده کرد. پاسخی که به ایمیل جدید شما می دهند تا حد زیادی مشخص می کنه که ایشون نظر واقعی شون چی هست. یعنی وقتی ببینند شما جدی جدی راه افتادین که بیاین و روی ایشون حساب باز کردین اگر همچنان نظرشون مثبت باشه مثلا می نویسند که منتظر دیدنتون هستند و خوشحال خواهند شد که روی این موضوع صحبت کنند. ولی اگر نظرشون منفی باشه مثلا ممکنه بگویند که الان شرایط دانشکده از نظر مالی و پژوهشی خراب هست و قول نمی دم که بتونم کاری برای شما بکنم یا بدتر از اون ممکنه بگویند که ایشون دانشجوی دیگری رو برای پروژه خودشون برداشتند و در حال حاضر ظرفیت خالی ندارند و شما می توانید روی سال آینده حساب کنید. در واقع میزان علاقه ای که استاد در ایمیل بعدی که جدیت شما بیشتر شده نشون خواهد داد، مشخص می کنه که ادامه کار به چه شکلی می تونه پیش بره.
(21-09-2013, 04:56 PM)'Charming' نوشته:خیلی خوب بود نظرتون
فقط یه سوال:
فرمودین اون موقع که اماده رفتن شدین یا قطعا تصمیم گرفتین ایمیل بزنیم بهش که مثلا من میام و قرار بذاریم درسته؟
پس به این صورت میشه استاد رو دست نگهداشت چون میدونم فاند هم داره واسه ترم بهار که واقعا ترم اذیت کننده ای هستش!
پس الان یه جوابی ندم بهش که مثلا استاد من چه کاری میتونم مثلا بکنم یا مثلا مقالاتش رو بخونم یعد 1 هفته ایمیل بزنم که استاد من یه چیزایی یادداشت کردم و .... و ...که استاد رو از دست ندیم؟
بااحترام
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -