21-09-2013, 06:32 PM
(21-09-2013, 04:00 PM)'omid42' نوشته: با سلام
من برای Spring 2014 پذیرش گرفتم با فاند و می خوام با همسرم برای ویزا اقدام کنیم. چند سوال داشتم.
برای خودم و همسرم جداگانه باید فرم DS-160 را پرکنم؟ و آیا دو تا 160$ را باید پرداخت کنم؟ آیا هزینه را با ویزا کارت مجازی می توان پرداخت کرد؟
بعد از تکمیل فرم بلافاصله وارد مرحله پرداخت می شود؟
با تشکر
درود و خوشامد جهت پیوستن به فروم
شما باید برای خود و هر یک از dependent ها (همسر و فرزند) یک DS-160 جداگانه تکمیل و سابمیت کنید. برای تکمیل این فرم شما نیازی به پرداخت هزینه ای ندارید.
160 دلار، هزینه مصاحبه برای هر نفر است که اگر از طریق سایت usvisa-info.com برای اخذ وقت اقدام کنید، باید پرداخت بشه، یعنی شما برای خود و همسرتون، باید جمعا 320 دلار پرداخت کنید. این مبلغ رو میتونید از طریق ویزا کارت مجازی هم پرداخت کنید و مشکلی نخواهد بود. سایر سوالاتتون در مورد سیستم وقت گیری جدید رو میتونید در این تاپیک بپرسید.
شما باید برای خود و هر یک از dependent ها (همسر و فرزند) یک DS-160 جداگانه تکمیل و سابمیت کنید. برای تکمیل این فرم شما نیازی به پرداخت هزینه ای ندارید.
160 دلار، هزینه مصاحبه برای هر نفر است که اگر از طریق سایت usvisa-info.com برای اخذ وقت اقدام کنید، باید پرداخت بشه، یعنی شما برای خود و همسرتون، باید جمعا 320 دلار پرداخت کنید. این مبلغ رو میتونید از طریق ویزا کارت مجازی هم پرداخت کنید و مشکلی نخواهد بود. سایر سوالاتتون در مورد سیستم وقت گیری جدید رو میتونید در این تاپیک بپرسید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.