22-09-2013, 04:00 PM
سلام دوستان خوبم من دانشجوی کارشناسی ارشد زیست شناسی تکوین دانشگاه ازاد هستم.تا الان مقاله ای نداشتم وتنها چندتا مقاله ترجمه کردم پاییز 93 درسم تموم میشه.قصد دارم برای مقطع دکترا به خارج از ایران برم.شما کدوم دانشگاه و کدوم کشور ها رو پیشنهاد میدید؟من مدرک زبان هم ندارم و تازه شر وع کردم به خوندن زبان.دانشگاه هایی که برای phdفول فاند هست ممنون میشم معرفی کنید. راهنمایی کنید از کجا باید شروع کنم
یه موردی هم که در پست های بالاخوندم بهنوش جان اشاره کرده بودند که در کارهای ازمایشگاهی قوی باشیم بهتره .من در دوره تحصیلم دو واحد کشت سلول هم میگذرونم.علاوه بر اون دوستانی در رویان و موسسه ملی ژنتیک دارم که میتونم برای دوره ها اونجا مراجعه کنم.(تا پایان درسم دوره pcr/کشت سلول/استخراج dna/ رو میگذرونم )
البته این رو هم بگم که متاهل هم هستم با توجه به شرایط من ممنون میشم راهنمایی جامع و کاملی بکنید
یه موردی هم که در پست های بالاخوندم بهنوش جان اشاره کرده بودند که در کارهای ازمایشگاهی قوی باشیم بهتره .من در دوره تحصیلم دو واحد کشت سلول هم میگذرونم.علاوه بر اون دوستانی در رویان و موسسه ملی ژنتیک دارم که میتونم برای دوره ها اونجا مراجعه کنم.(تا پایان درسم دوره pcr/کشت سلول/استخراج dna/ رو میگذرونم )
البته این رو هم بگم که متاهل هم هستم با توجه به شرایط من ممنون میشم راهنمایی جامع و کاملی بکنید