22-09-2013, 07:33 PM
(22-09-2013, 04:00 PM)'ستاره زهره' نوشته: سلام دوستان خوبم من دانشجوی کارشناسی ارشد زیست شناسی تکوین دانشگاه ازاد هستم.تا الان مقاله ای نداشتم وتنها چندتا مقاله ترجمه کردم پاییز 93 درسم تموم میشه.قصد دارم برای مقطع دکترا به خارج از ایران برم.شما کدوم دانشگاه و کدوم کشور ها رو پیشنهاد میدید؟من مدرک زبان هم ندارم و تازه شر وع کردم به خوندن زبان.دانشگاه هایی که برای phdفول فاند هست ممنون میشم معرفی کنید. راهنمایی کنید از کجا باید شروع کنم
یه موردی هم که در پست های بالاخوندم بهنوش جان اشاره کرده بودند که در کارهای ازمایشگاهی قوی باشیم بهتره .من در دوره تحصیلم دو واحد کشت سلول هم میگذرونم.علاوه بر اون دوستانی در رویان و موسسه ملی ژنتیک دارم که میتونم برای دوره ها اونجا مراجعه کنم.(تا پایان درسم دوره pcr/کشت سلول/استخراج dna/ رو میگذرونم )
البته این رو هم بگم که متاهل هم هستم با توجه به شرایط من ممنون میشم راهنمایی جامع و کاملی بکنید
درود ستاره جان، اگر درست متوجه شده باشم رشته شما developmental biology هست. اگر هدفتون اروپا باشه آلمان برای رشتتون جای به نسبت خوبی بوده و علاوه بر دانشگاه ها که گاهی به وسیله اساتیدشون اعلام می کنند موقعیت خالی برای دانشجو دارند موسساتی مثل ماکس پلانک بسیار خوب هستند (لینک). با این حال رقابت خیلی بالا بوده، فارغ التحصیلان دانشگاه های خیلی خوب ایران بعد از فارغ التحصیلی یک یا دو سال در رویان و موسسات مشابه کار می کنند و بعد تازه اقدام می کنند.
اگر در فکر کانادا و امریکا هستید می تونید به سایت تک تک دانشگاه ها مراجعه کنید و ببینید چه اساتیدی در زمینه شما کار کرده و دانشجو می خوان و تماس با اساتید رو آغاز کنید. فاند گرفتن در این حالت در درجه اول به پذیرش گرفتن بستگی داره و استاد تا حدی نقش داره (جز دانشگاه های دارای دوره های چرخشی که استاد سال اول تعیین نمی شه)، گرفتن فاند هم می تونه از طریق کار کردن برای استاد یا تدریس باشه. برای اطلاعات بیشتر در مورد فاند و تماس با اساتید به جزوه (لینک) مراجعه کنید.
برای یافتن استاد مناسب می تونید به مقالات رشته خودتون هم مراجعه کنید و آدرس نویسنده رو در آورید.
همون طور که خودتون گفتید یادگیری فنون مهم هستند، ولی داشتن مقاله هم نشان دهنده ارزش کار تحقیقی شما بوده، سعی کنید یه مقاله خوب از پایان نامتون در آورید.
اگر در فکر کانادا و امریکا هستید می تونید به سایت تک تک دانشگاه ها مراجعه کنید و ببینید چه اساتیدی در زمینه شما کار کرده و دانشجو می خوان و تماس با اساتید رو آغاز کنید. فاند گرفتن در این حالت در درجه اول به پذیرش گرفتن بستگی داره و استاد تا حدی نقش داره (جز دانشگاه های دارای دوره های چرخشی که استاد سال اول تعیین نمی شه)، گرفتن فاند هم می تونه از طریق کار کردن برای استاد یا تدریس باشه. برای اطلاعات بیشتر در مورد فاند و تماس با اساتید به جزوه (لینک) مراجعه کنید.
برای یافتن استاد مناسب می تونید به مقالات رشته خودتون هم مراجعه کنید و آدرس نویسنده رو در آورید.
همون طور که خودتون گفتید یادگیری فنون مهم هستند، ولی داشتن مقاله هم نشان دهنده ارزش کار تحقیقی شما بوده، سعی کنید یه مقاله خوب از پایان نامتون در آورید.
Whether you think you can or can't, you are right