23-09-2013, 09:05 AM
(22-09-2013, 09:01 PM)'behzadpasha' نوشته:با سلام و خسته نباشید من دانشجوی سال دوم کارشناسی ارشد نفت هستممیخاستم بدونم برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری در کشور نروژ چه اقداماتی رو بایستی انجام بدم و اینکه آیا برای دانشجوی دکتری در نروژ فاند داده میشه یا نه ؟و شرایط تحصیل یک دانشجوی دکتری در نروژ به چه شکلی هست|؟
واینکه یه توضیحی راجع به پیدا کردن جای خالی بهم بگین من نمیدونم چطوری باید این جای خالیو پیدا کنم؟
با تشکر از شما
ضمن عرض خوش امدگویی به شما.
ابتدا بهتر بود شما حداقل به تاپیک دکتری در نروژ نگاه اجمالی می انداختی ، در هر صورت مقطع دکتری در نروژ حقوق داره و کار محسوب میشه. شما تنها باید دنبال موقعیت خالی در دانشگاه یا سایتهای کاریابی که لینک تبادل دانشگاه و صنعت رو دارند جستجو کنید. رشته شما یکی از پرطرفدارترین رشته در اروپاست و عالی الخصوص در نروژ باید برای این رشته رزومه خیلی خوبی داشته باشی
ازاد اندیش باشی
ابتدا بهتر بود شما حداقل به تاپیک دکتری در نروژ نگاه اجمالی می انداختی ، در هر صورت مقطع دکتری در نروژ حقوق داره و کار محسوب میشه. شما تنها باید دنبال موقعیت خالی در دانشگاه یا سایتهای کاریابی که لینک تبادل دانشگاه و صنعت رو دارند جستجو کنید. رشته شما یکی از پرطرفدارترین رشته در اروپاست و عالی الخصوص در نروژ باید برای این رشته رزومه خیلی خوبی داشته باشی
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public