24-09-2013, 03:56 PM
بنده به شخصه در این مدت که با افراد مختلفی دراین سایت راجع به پذیرش و فاند صحبت کردم ،اکثرا هم کسایی بودن که موفق شدن و رفتن ،اکثرا هم رای بودن که جز دانشگاه تهران و شریف بقیه ی دانشگاه ها تقریبا در یک رده محسوب میشوند از طرف استادای خارج از کشور!!!!!!!!! اتفاقا برای من جای سوال بود پس فرق کسی که 6 یا 7 هفت سال دانشگاه دولتی خونده و سختگیریهاشونو تحمل کرده با کسی که ازاد خونده و اکثرا من از دوستام بودن و میگن واقعا به راحتی تموم کردن دوره شون رو و خیلی راحت استاداشون نمره دادن و معدل 19 !!! شدن ،چیه؟؟؟؟
به شخصه یکم ناراحت شدم و دلسرد از اینکه چرا اینقد تلاش کردم دولتی بخونم هم لیسانس هم فوق رو در صورتی که آزاد هم راحت تر بود و معدل عالی میشد و برا ادامه تحصیل یه نکته ی مثبتی میشد برام :|
اما بهم گفتن خب اوضاع واقعی اینه و چنین ناراحتی در مسیر زندگی پیش میاد :|
اکثر مدیران و کسانی که موفق شدند هم به من میگن بستگی به رشته ات داره و اینکه موقعیت پذیرش و فاند برای دانشجویان در سال مورد نظر برای رشته ی فرد در مثلا فلان کشور چطوریه!
یه سال ممکنه رشته ات رو بورس باشه و عالی فاند بدن و....و یه سالی بشه که با بهترین رزومه هم بخاطر کم تر بودن موقعیت های فاند نتونی به دلخواهت برسی
پس درکنار نوع دانشگاه و معدل و زبان و ......یکم هم شانس واقبال و شرایط اون زمانی که میخوام اپلای کنیم مهمه وتاثیر گذار
همگی موفق باشید
به شخصه یکم ناراحت شدم و دلسرد از اینکه چرا اینقد تلاش کردم دولتی بخونم هم لیسانس هم فوق رو در صورتی که آزاد هم راحت تر بود و معدل عالی میشد و برا ادامه تحصیل یه نکته ی مثبتی میشد برام :|
اما بهم گفتن خب اوضاع واقعی اینه و چنین ناراحتی در مسیر زندگی پیش میاد :|
اکثر مدیران و کسانی که موفق شدند هم به من میگن بستگی به رشته ات داره و اینکه موقعیت پذیرش و فاند برای دانشجویان در سال مورد نظر برای رشته ی فرد در مثلا فلان کشور چطوریه!
یه سال ممکنه رشته ات رو بورس باشه و عالی فاند بدن و....و یه سالی بشه که با بهترین رزومه هم بخاطر کم تر بودن موقعیت های فاند نتونی به دلخواهت برسی
پس درکنار نوع دانشگاه و معدل و زبان و ......یکم هم شانس واقبال و شرایط اون زمانی که میخوام اپلای کنیم مهمه وتاثیر گذار
همگی موفق باشید