24-09-2013, 07:42 PM
(24-09-2013, 07:14 PM)'mhz_ir' نوشته: دوستان میشه بگید زمان اعلام نتایج پذیرش چند روز یا ماه بعد از ددلاینش هست.
مثلا اگه ددلاین یه دانشگاه به صورت زیر باشه و من برای فلوشیپ و کمک مالی(گروه اول) اقدام کنم
چند روز بعد از ددلاین از قبول شدن یا نشدنم خبردار میشم.میخام بدونم اگر تا قبل از -January 1, 2014 اپلای کنم
چون گروه آخر تا May 15 فرصت داره، برای اینکه همه رو با هم مقایسه کنن نتیجه خبر پذیرش من هم
تا بعد از May 15 خواهد بود؟
(*Fellowship & Financial Aid-January 1, 2014);
February 15, 2014 - international;
May 15, 2014 - domestic
سلام
ببینید اصلا نمیشه گفت که جریان چه جوری هستش
مثلا من به عینه دوستم رو دیدم که واسه پاییز اقدام کرده بود یک هفته بعد نتیجه پذیرش رو دادن واسش چون ظاهرا دقت کنید میگم ظاهرا رزومش قوی بود به خاطر اون دانشگاه هم پذیرش رو داد و تاکید کرد تا مثلا ماه می هم فلوشیپ تصمیم میگیرن
اینطوری نیست که چون domestic ددلاینش می هستش پس مثلا تا می صبر میکنن
مثلا به عینه خودم فکر میکردم صبر میکنن (واسه ترم بهار) تا مهر تا همه مدارکشون رو بفرستن بعد بررسی کنن...چون فکر میکردم اینا مال همه رو با هم مقایسه میکنن و مثلا 10 نفر گزینش میکنن ولی بعدا دیدم گاهی شده که نتیجه حتی خیلی زود تر هم اعلام بشه
تجربه من میگه بستگی به فرد و صد البته دانشگاه مروبطه هم داره
مثلا یه دانشگاهی هست (فکر کنم nebraska lincoln ) ظاهرا منتظر میمونه ددلاین برسه تا بررسی کنن مدارک همه رو
ولی نتیجه پذیرش شما به احتمال فراوان قبل 15 می هستش (چون ویزا هم مساله هستش)
بااحترام
ببینید اصلا نمیشه گفت که جریان چه جوری هستش
مثلا من به عینه دوستم رو دیدم که واسه پاییز اقدام کرده بود یک هفته بعد نتیجه پذیرش رو دادن واسش چون ظاهرا دقت کنید میگم ظاهرا رزومش قوی بود به خاطر اون دانشگاه هم پذیرش رو داد و تاکید کرد تا مثلا ماه می هم فلوشیپ تصمیم میگیرن
اینطوری نیست که چون domestic ددلاینش می هستش پس مثلا تا می صبر میکنن
مثلا به عینه خودم فکر میکردم صبر میکنن (واسه ترم بهار) تا مهر تا همه مدارکشون رو بفرستن بعد بررسی کنن...چون فکر میکردم اینا مال همه رو با هم مقایسه میکنن و مثلا 10 نفر گزینش میکنن ولی بعدا دیدم گاهی شده که نتیجه حتی خیلی زود تر هم اعلام بشه
تجربه من میگه بستگی به فرد و صد البته دانشگاه مروبطه هم داره
مثلا یه دانشگاهی هست (فکر کنم nebraska lincoln ) ظاهرا منتظر میمونه ددلاین برسه تا بررسی کنن مدارک همه رو
ولی نتیجه پذیرش شما به احتمال فراوان قبل 15 می هستش (چون ویزا هم مساله هستش)
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.