25-09-2013, 02:17 PM
(25-09-2013, 02:08 PM)'rahmani' نوشته: با سلام و خسته نباشید.
من فارغ التتحصیل از داشگاه گیلان در رشته عمران با معدل 15 و کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران با معدل 17.74 هستم.
میخواستم بدونم پذیرش گرفتن از یک دانشگاه خوب آلمان در مقطع دکتری شانسی دارم؟
سلام .خوش اومدید به آکادیما
خب من قضیه ی عمران رو پرسیدم از دوستان گفتن آلمان نسبت به کشورهای دیگه موقعیت خوبی برای عمران نداره .اما نه اینکه اصلا نیست و نمیشه .... اما خب کشورهای دیگه شرایط بهتری و پذیرش بیشتری دارن برای عمران .البته باز به این بستگی داره به گرایشتون ...گرایش ارشد منظورمه
معدل ارشدتون خوبه و از دانشگاه تهران هستید که خب 100% امتیاز خوبی هست
شما در کنار آلمان بهتره به کشورهای دیگه هم فک کنید و بررسیشون کنید
در حین همین بررسی ها بهترین کار تقویت زبان و آمادگی برای آزمون تافل یا آیلتس و اگر امریکا بخوایید برید هم که GRE با نمره ی بالا خیلی شرایطتتون رو بهتر خواهد کرد ....
اگه زبانتون خوب باشه که با توجه به معدل ودانشگاه ارشدتون احتمال زیادی برای پذیرش حتی با فاندخواهید داشت ...اما در نظر داشته باشید که پروسه ی تماس با اساتید هم خیلی خیلی مهمه ....
شاید تجربه ی من کمه ونتونستم خوب راهنماییتون کنم
انشالله دوستان باتجربه تر بهتر راهنمایی خواهند کرد
موفق باشید
خب من قضیه ی عمران رو پرسیدم از دوستان گفتن آلمان نسبت به کشورهای دیگه موقعیت خوبی برای عمران نداره .اما نه اینکه اصلا نیست و نمیشه .... اما خب کشورهای دیگه شرایط بهتری و پذیرش بیشتری دارن برای عمران .البته باز به این بستگی داره به گرایشتون ...گرایش ارشد منظورمه
معدل ارشدتون خوبه و از دانشگاه تهران هستید که خب 100% امتیاز خوبی هست
شما در کنار آلمان بهتره به کشورهای دیگه هم فک کنید و بررسیشون کنید
در حین همین بررسی ها بهترین کار تقویت زبان و آمادگی برای آزمون تافل یا آیلتس و اگر امریکا بخوایید برید هم که GRE با نمره ی بالا خیلی شرایطتتون رو بهتر خواهد کرد ....
اگه زبانتون خوب باشه که با توجه به معدل ودانشگاه ارشدتون احتمال زیادی برای پذیرش حتی با فاندخواهید داشت ...اما در نظر داشته باشید که پروسه ی تماس با اساتید هم خیلی خیلی مهمه ....
شاید تجربه ی من کمه ونتونستم خوب راهنماییتون کنم
انشالله دوستان باتجربه تر بهتر راهنمایی خواهند کرد
موفق باشید