(25-09-2013, 04:56 PM)'moh72' نوشته: سلام میخواستم بدونم دانشگاه مقطع کارشناسی برای پذیرش در مقطع ارشد چقدر تاثیر داره؟
من رشتم مهندسی صنایع هست و تو دانشگاه غیرانتفاعی دارم میخونم
حالا اگه نمره زبان و GRE و معدل خوب باشن اثر دانشگاهو جبران میکنن؟
و یه سوال دیگه ایا تسلط به نرم افزار های مرتبط به یک رشته تاثیری در رزومه و پذیرش داره؟(ببخشید این سوال اخری یه خرده بی ربط شد)
خیلی ممنون
ببینید درسته بعضی دانشگاهها شناخته شده هستن ولی این دلیل نمیشه که بشینیم بگیم اونی که مثلا تهران نخونده کارش تمومه به هیچ وجه
دوستانی بودن مثل من مثل شما که از دانشگاههای نه چندان مطرح با نمرات جی ار ای و مقالات زیبا و چشم نواز!خودشون رو تو دانشگاههای عالی امریکا هم دیدن
صد در صد شما روی رزومت کار کن من چون صنایع نیستم نمیدونم چقدر میتونی مقاله بدی و دستت بازه ولی جی ار ای رو جدی بگیر
ببینید زیاد تاثیر نداره ولی یه جور در واقع قوت قلبه نه چیز دیگری
من که خودم ترجمه رسمی کردم بعضی مدارک که تو نرم افزار داشتم و همراه مدارک فرستاده و یا اپلود کرده بودم بلاخره نشون میده شما چند مرده حلاج هستید حتی اگه تاثیرش کم باشه(در مقابل سایر موارد بله تاثیرش کمه)
بااحترام
دوستانی بودن مثل من مثل شما که از دانشگاههای نه چندان مطرح با نمرات جی ار ای و مقالات زیبا و چشم نواز!خودشون رو تو دانشگاههای عالی امریکا هم دیدن
صد در صد شما روی رزومت کار کن من چون صنایع نیستم نمیدونم چقدر میتونی مقاله بدی و دستت بازه ولی جی ار ای رو جدی بگیر
ببینید زیاد تاثیر نداره ولی یه جور در واقع قوت قلبه نه چیز دیگری
من که خودم ترجمه رسمی کردم بعضی مدارک که تو نرم افزار داشتم و همراه مدارک فرستاده و یا اپلود کرده بودم بلاخره نشون میده شما چند مرده حلاج هستید حتی اگه تاثیرش کم باشه(در مقابل سایر موارد بله تاثیرش کمه)
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.