26-09-2013, 12:51 AM
سلام دوست عزیز، من خودم برای general English کلاس های موسسه سفیر رو در تهران می رفتم. این موسسه تو کرج هم دو سه تا شعبه داره( البته شعباتش دخترونه پسرونه هستن) ادرس شعبه های کرج رو می تونین از وب سایت موسسه پیدا کنید (http://gosafir.com/) اما من درمورد کیفیت شعبه های کرج اطلاعی ندارم. می تونین یه روز حضوری برین و از خود دانشجوهاش پرس و جو کنید.
نمی دونم شرایطتون چجوریه ولی اگه موسسه خوبی تو تهران سراغ دارین حداقل تو کلاس های یه روز در هفته ثبت نام کنید تا از نظر رفت وامد هم اذیت نشید چون اگه کلاس خوب باشه می ارزه که وقت بزارید.
در کل به نظر من هیچ کلاس زبانی در ایران اون تاثیری رو که باید داشته باشه نداره. بعضی وقت ها معلم خیلی خوبه اما هم کلاسی ها خیلی ضعیفن و کلاس اون بازدهی لازم رو نداره. خوبه که چند ترم برین تا یه آمادگی اولیه برای ازمون ها پیدا کنید ولی بدونید که حضور صرف در کلاس کافی نیست پس تلاش کنید تا حتما در بحث های کلاس شرکت کنید کم کم اسپیکینگتون خوب میشه و دیگه اینکه فیلم به زبان اصلی و اهنگ و اخبار انگلیسی هم در کنارش خیلی موثره.
موفق باشید.
نمی دونم شرایطتون چجوریه ولی اگه موسسه خوبی تو تهران سراغ دارین حداقل تو کلاس های یه روز در هفته ثبت نام کنید تا از نظر رفت وامد هم اذیت نشید چون اگه کلاس خوب باشه می ارزه که وقت بزارید.
در کل به نظر من هیچ کلاس زبانی در ایران اون تاثیری رو که باید داشته باشه نداره. بعضی وقت ها معلم خیلی خوبه اما هم کلاسی ها خیلی ضعیفن و کلاس اون بازدهی لازم رو نداره. خوبه که چند ترم برین تا یه آمادگی اولیه برای ازمون ها پیدا کنید ولی بدونید که حضور صرف در کلاس کافی نیست پس تلاش کنید تا حتما در بحث های کلاس شرکت کنید کم کم اسپیکینگتون خوب میشه و دیگه اینکه فیلم به زبان اصلی و اهنگ و اخبار انگلیسی هم در کنارش خیلی موثره.
موفق باشید.
(25-09-2013, 11:34 PM)'mgorji' نوشته: سلام دوستان
می خواستم بدونم کسی ی آموزشگاه مناسب در کرج می شناسه من رو از سر در گمی نجات بده؟ من الان جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران می رم و سطحم ui2 هست ولی خیلی از سیستم اونجا راضی نیستم. لطفا من رو راهنمایی کنید چون هر جا رو سرچ کردم فقط راجع به تهران اطلاعات وجود داشت[img]images/smilies/confused.gif[/img]!
خیلی ممنون
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.