26-09-2013, 01:57 PM
(26-09-2013, 01:53 PM)'salazar716' نوشته:رفیق من تو یه ایمیل دیگه بهش گفت خیلی کارت گسترده اس من خیلی دوست دارم تو ریسرچ گروپ شما باشم، که بفهمه تمپلیت هست یا نه اونم گفت بیا یه صحبتی تو اسکایپ بکنیم.
این ایمیل تمپلیت نبود، اگه تمپلیت باشه یعنی هر کسی بهش ایمیل میزنه این بهش میگه بیا اسکایپ با هم صحبت کنیم؟ جور در نمیاد دیگه.
ممنون دوست عزیز
شما میگی:
رفیق من تو یه ایمیل دیگه بهش گفت خیلی کارت گسترده اس من خیلی دوست دارم تو ریسرچ گروپ شما باشم
این یعنی ایمیل اصلی دوستتون این بوده بهش نه ایمیل اولی که به استاد دادن
اصلا تمپلیت هم نباشه خوب این جواب یه چیز بسیار عادی و پیش پا افتادس:
شما میگی:
رفیق من تو یه ایمیل دیگه بهش گفت خیلی کارت گسترده اس من خیلی دوست دارم تو ریسرچ گروپ شما باشم
این یعنی ایمیل اصلی دوستتون این بوده بهش نه ایمیل اولی که به استاد دادن
اصلا تمپلیت هم نباشه خوب این جواب یه چیز بسیار عادی و پیش پا افتادس:
Thank you for your interest. I encourage you to look at our website and apply for graduate school, regardless of whether I have a position open or not. At this point, I am not sure whether I will have funding for a position for a new graduate student in my group next year.
ولی دوست شما خوب زرنگی کرده و استاد رو در واقع یه جورایی مجبور به مصاحبه کرده
با ارزوی موفقیت
بااحترام
با ارزوی موفقیت
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.