درسته واسه دانشگاه های خیلی تاپ (که بعید میدونم حتی ایمیل جواب بدن چه برسه که قرار مصاحبه بذارن!)، ادمیشن کمیته مدارک رو بررسی میکنه و نظر تمامی اعضای کمیته واسه پذیرش یک دانشجو مهم هست ولی این رو هم در نظر داشته باشید که وقتی اسم استادی در sop برده میشه و اگه استاد موردنظر جزء کمیته پذیرش باشه میتونه با برشی که داره سایر اعضا رو تا حدی قانع کنه چون میدونه که این دانشجو فقط قصد داره با این استاد کار کنه. وقتی اسم استادی برده نمیشه یعنی هدفتون پذیرش در دانشگاه بوده و مهم نیست حالا هر کی میخواد سوپروایزر باشه و یک جورایی تمامی اساتید با توجه به رزومه اپلیکت امتیاز یکسانی را میدن.
در دانشگاه های رنک معمولی اصلا کمیته محور نیست یعنی استاد همه کارست. وقتی مدارک میفرستی به دانشگاه و پس از بررسی مدارک و اینکه مینیمم های دانشگاه رو دانشجو داشته باشه، مدارک مستقیم میره به دفتر استادی که ازش نام برده شده. من خودم چندین بار تو این ایمیل ها دیدم که استاد تاکید کرده که اسم من در sop بنویس تا مدارکت برسه به دست خودم. ولی اگه نام استاد ذکر نشده باشه همینجور مدارکت بین استاتید می چرخه (مثل همون ایمیل تمپلیت میمونه که واسه چند نفر فرستاده میشه )
اینکه استادی میگه اپلای کن اگه پذیرش گرفتی بعد با من تماس بگیر منافاتی با بردن اسم استاد در مدارک نداره و اون بحثش جداست که میتونه به خاطر تاپ بودن دانشگاه باشه و یا ممکنه سیاست دانشگاه این باشه که از این طریق کلی کسب درآمد کنه.
کسایی که میخوان واسه مستر اپلای کنن دستشون بازتره چون میتونن در اکثر گرایش های یک رشته ادامه تحصیل بدن و اگه علایق خودشون رو کلی بگن و اسمی از استاد نبردن شانس این رو دارن که دانشجوی هر استادی در دپارتمان مربوطه بشن ولی واسه مقطع دکترا اینطور نیست.
بااحترام
در دانشگاه های رنک معمولی اصلا کمیته محور نیست یعنی استاد همه کارست. وقتی مدارک میفرستی به دانشگاه و پس از بررسی مدارک و اینکه مینیمم های دانشگاه رو دانشجو داشته باشه، مدارک مستقیم میره به دفتر استادی که ازش نام برده شده. من خودم چندین بار تو این ایمیل ها دیدم که استاد تاکید کرده که اسم من در sop بنویس تا مدارکت برسه به دست خودم. ولی اگه نام استاد ذکر نشده باشه همینجور مدارکت بین استاتید می چرخه (مثل همون ایمیل تمپلیت میمونه که واسه چند نفر فرستاده میشه )
اینکه استادی میگه اپلای کن اگه پذیرش گرفتی بعد با من تماس بگیر منافاتی با بردن اسم استاد در مدارک نداره و اون بحثش جداست که میتونه به خاطر تاپ بودن دانشگاه باشه و یا ممکنه سیاست دانشگاه این باشه که از این طریق کلی کسب درآمد کنه.
کسایی که میخوان واسه مستر اپلای کنن دستشون بازتره چون میتونن در اکثر گرایش های یک رشته ادامه تحصیل بدن و اگه علایق خودشون رو کلی بگن و اسمی از استاد نبردن شانس این رو دارن که دانشجوی هر استادی در دپارتمان مربوطه بشن ولی واسه مقطع دکترا اینطور نیست.
بااحترام
(26-09-2013, 05:51 PM)'Charming' نوشته:دوست عزیز بنده این مورد رو نمیدونستم و اینکه به خاطر یه اسم مدارک بره پیش استاد رو هم نمیدونستم چون تا اونجا که میدونم مدارک توی ادمیشن کمیته بررسی میشه حالا شامل استاد باشه یا نه رو نمیدونم به خصوص تو امریکا
ولی اینکه استاد ok بده رو مدارک رو مستقیم بفرست پیش استاد رو مطمینی؟ پس چرا اخه میگن اپلای کن بعد بیا با من تماس بگیر
بااحترام