27-09-2013, 10:36 AM
(27-09-2013, 05:58 AM)'spt' نوشته:1. طولانیه ، حد اقل نصفش کن!! خداییش نمیخونن این مقدار رو...
2. دوست من استادا یا هر کس دیگه ای که شما میخای براش اس او پی بفرستی هم مثل من و شما روی ورد تسلط داره! اصلا این کار رو نکن که کناره های صفحه رو کوتاه کنی و یا فاصله ی خط ها رو کم کنی که متن بیشتری توی یه صفحه جا بشه... حتما با فاصله ی یک و نیم خط بنویس و حتما حالت استاندارد ورد رو استفاده که که به چشم آشنا هست... اونطوری شانس اینکه اس او پی ات خونده بشه بالاتر میره...
3. خیلی به موارد تخصصی اشاره کردی... یکم از خودت بگو، از علایقت و از آرزو هات و اینکه به کجا میخای برسی... الان یه موضوع خاص رو خیلی بهش پرداختی... اکثر پاراگراف هات کلا قابل حذف هستن چون چیز خاصی رو به پاراگراف قبلیت اضافه نمیکنن... خیلی وارد جزئیات نشو توی همه ی موارد (حداکثر و حداکثر روی یک مورد زوم کن و جزئیات رو بگو بقیش اضافیه...)
4. پاراگراف اولِ صفحه ی دومت خوب بود... کلا صفحه ی دوم خیلی بهتر نوشتی...
5. نمیدونم سیستمی که ازت خاستن چطوری بود اما چرا خطاب به همون پورفسور تاملین ننوشتی؟ نمیشد؟ به نظر من خطاب به اون بنویسی بهتره...
6. بازم میگم که خیلی خیلی زیاد جزئیات و موارد مشابه داره نامه ات.. یکی یا حد اکثر سه تا از بهتریناش رو بنویس و یکیش رو با جزئیات توضیح بده، یکم باید نامت شخصی تر بشه، الان شبیه گزارش کاره بیشتر تا اس او پی...
7. حتما با یکی که زبانش بهتره چک کن... و حتما با چند نفر که زبانشون خارجیه هم چک کن!! جملات ساده و راحت از جملات پیچیده و سنگین خیلی بهترن... بزا طرف راحت بخونه و روون...
8. واقعا عالی بوده کار هات تا اینجا و من به شخصه به عنوان یه هم وطن بهت افتخار میکنم... مطمئنم که میری و بازم افتخار می آفرینیمطمئنم که همین نامه رو به چندین نفر دیگه هم نشون میدی و اونا هم کلی ازت ایراد میگیرن! دیکته ی ننوشته ایراد نداره و من واقعا روحیت رو تحسین میکنم که دیکته ات رو نوشتی و شهامتش رو داشتی بفرستیش برای قضاوت! و بدون که نتیجش رو میگری... امیدوارم بقیه هم اینجا ازت یاد بگیرن...
9. ربات مار؟!!!!!!
10. اینا همه نظرات شخصی من بود ، قانون نیست..
ممنون به خاطر توضیحات خوبتون.
همه جا مگه نمیگن که دو صفحه باشه. این که دو صفحه است . margin و فاصله ی خطوط رو فکر کردم حالت استاندارد داره چون مقایسه کردم با sop موجود رو سایت ها. به نظرتون پاراگراف اول رو با این متن عوض کنم بهتر نیست؟
همه جا مگه نمیگن که دو صفحه باشه. این که دو صفحه است . margin و فاصله ی خطوط رو فکر کردم حالت استاندارد داره چون مقایسه کردم با sop موجود رو سایت ها. به نظرتون پاراگراف اول رو با این متن عوض کنم بهتر نیست؟
"Engagement to academic issues inspired my whole life and initiated my progress path. I will elaborate on how this engagement involved me with a variety of research projects in robotics and control, publishing papers and books and teaching at the university, and how it led me to find my interests in pursuing the graduate study."
دوست خوبم ice ، گفتش که پاراگراف اول متن قبلی زیاد جذاب نیست. من این متن بالارو به نظرم اومد که بزارم. به نظرتون این بهتره یا قبلی؟پاراگراف اول در متن قدیمی به این صورت بود :
Engagement with books inspired my whole life and initiated my academic involvement. During undergraduate study, I enriched this engagement by spending much time in the libraries; this way, I have the opportunity to read a variety of books, papers and conference proceedings, especially about electrical engineering, numbers theory and robotics.
با تشکر و قدردانی از شما