27-09-2013, 09:34 PM
(25-09-2013, 11:20 PM)'Pouyan.B' نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید . من دانشجوي رشته "مهندسي مکانيک" دانشگاه دولتي هستم و به دلايلي تصميم به عدم ادامه تحصيل در اين رشته و ناچارا اخذ مدرک کاداني هستم. با توجه به علاقه و توانايي هايم در زمينه طراحي قطعه ، خودرو ، آمادگي نسبي کار با نرم افزار و همچنين استعداد ذاتي طراحي در سطح عالي ؛ مايل به تحصيل "رشته طراحي صنعتي" در اروپا با کمترين هزينه ها هستم. با در نظر گرفتن شرايطم و اينکه از نظر "زبان" مشکلي ندارم، چه پيشنهاداتي به من داريد؟ کلا باید چکار کنم؟ آیا مدرک کاردانی مکانیک من کمکی به افزایش شانس برای پذیرش می کنه؟ اگر بدون سپردن کار به موسسات ، خودم بخوام اقدام کنم باید چه مدارکیو برای اخذ پذیرش bachelor بفرستم؟ این فرستادن باید به صورت پستی باشه یا از طریق ایمیل؟ کلا میشه هر مدرک و طرحی که تواناییمو نشون بده بفرستم؟ اصلا معیار پذیرش چیه واسه رشته و مقطع من؟! آیا با ایمیل زدن به چند دانشگاه و در آخر پذیرش در یک دانشگاه میشه خیلی راحت بیخیال بقیه دانشگاهها شد؟ اگر بخوام امتحان تافل یا آیلتس در نزدیکترین فرصت بدم چه مدت بعدش جوابش میاد!؟! ووااای این همه سوال!!! بهرحال خیلی سوالها توی ذهنم هست ! امیدوارم بتونید تا حدی کمکم کنید!
از لطفتون صميمانه سپاسگزارم!
سلام
دوست عزیز شما در اولین قدم جزوه راهنمای گرفتن پذیرش رو مطالعه بفرمایید لطفا. جواب یک سری از سوالاتتون رو خواهید گرفت.
اصولا برای مطقع کاردانی فاند زیاد نیست. البته من اطلاعاتم بیشتر در مورد آمریکا و کانادا هست و در مورد اروپا شاید سایر دوستان بهتر بتونن کمک کنن.
دانشگاه های مختلف مقررات متفاوتی دارن. یک سری میگن مدارک رو بفرستین. یک سری فقط به صورت آنلاین میخوان و یک سری هم جفتش رو. پس بسته به موردش متفاوت هست. در ضمن اگر خواستین مدارک بفرستین کپیش رو باید بفرستین نه اصلش رو.
شما باید اسم رشته مورد نظرتون رو سرچ بفرمایید و بعد دانشگاه های مورد نظرتون رو که پیدا کردین ببینین پروسه پذیرش در اونها به چه صورت هست.
در مورد مدارک زبان هم برای امتحان آیلتس من میدونم که کارنامه دو هفته بعدش آماده میشه. البته اطلاعات من مربوط به دو سال قبل هست ولی اگر شما سایت مراکز برگزار کننده آزمون رو چک بفرمایید در اونجا نوشته.
دوست عزیز شما در اولین قدم جزوه راهنمای گرفتن پذیرش رو مطالعه بفرمایید لطفا. جواب یک سری از سوالاتتون رو خواهید گرفت.
اصولا برای مطقع کاردانی فاند زیاد نیست. البته من اطلاعاتم بیشتر در مورد آمریکا و کانادا هست و در مورد اروپا شاید سایر دوستان بهتر بتونن کمک کنن.
دانشگاه های مختلف مقررات متفاوتی دارن. یک سری میگن مدارک رو بفرستین. یک سری فقط به صورت آنلاین میخوان و یک سری هم جفتش رو. پس بسته به موردش متفاوت هست. در ضمن اگر خواستین مدارک بفرستین کپیش رو باید بفرستین نه اصلش رو.
شما باید اسم رشته مورد نظرتون رو سرچ بفرمایید و بعد دانشگاه های مورد نظرتون رو که پیدا کردین ببینین پروسه پذیرش در اونها به چه صورت هست.
در مورد مدارک زبان هم برای امتحان آیلتس من میدونم که کارنامه دو هفته بعدش آماده میشه. البته اطلاعات من مربوط به دو سال قبل هست ولی اگر شما سایت مراکز برگزار کننده آزمون رو چک بفرمایید در اونجا نوشته.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.