(27-09-2013, 10:45 PM)'ForeverBlue' نوشته:جناب Charming
متاسفانه آنچه نوشته اید حاوی اطلاعات غلط است و ناچارم تصحیح کنم.
ابتدا این را بگویم که پست قبلی شما، توسط Roshanak پاسخ این سوال داده شده بود و آنچه شما نوشته اید مطلب خاصی اضافه نکرده است.
من اساسا دلیل این پست را متوجه نشدم. پاسخ دادن به پستی که قبلا پاسخ داده شده است چه دلیلی دارد؟
دیگر این که آنچه نوشته اید برداشت شخصی شماست و نباید به این قطعیت دیگران را راهنمایی کرد. حداقلش این است که بنویسید این نظر شخصی خودتان است و دیگران بر اساس این اطلاعات گمراه نشوند. الان آنچه گفته اید باعث شد یک کاربر به اشتباه برداشت دیگری بکند و اطلاعات غلط دریافت کند.
کلا در این فروم (همانطور که قبلا هم به شما تذکر داده شده است)، صرفا تلاش داریم اطلاعاتی که میدانیم صحیح است را گسترش دهیم. نه برداشتهای خودمان را. لذا همینجا تاکید میکنم این روال را حداقل در فرومهای زبان های خارجی دنبال نکنید.اما در مورد تفاوت بین این دو لغت
1- Develop به معنی توسعه دادن یک امکان یا قابلیت یا توانایی. (توسعه دادن جزئی از کل )
مثلا توسعه دادن یک قابلیت در یک نرم افزار. (مثلا توسعه دادن قابلیت اتصال به شبکه شتاب در نرم افزار فروم)
مثلا توسعه دادن سرعت پاسخگویی یک شبکه کامپیوتری
مثلا توسعه دادن شاخصهای انسانی در یک کشور
مثلا توسعه دادن قابلیت های اندروید نسخه 1 به قابلیتهایی که در نسخه 4 وجود دارد
2- Expand به معنی بسط دادن و گسترش دادن و افزایش محدوده یک پدیده.
مثل بسط دادن یک داستان به یک رمان
مثل بسط دادن یک نرم افزار توسعه داده شده (develop شده) به همه شرکتهای زیر مجموعه یک هولدینگ
مثل بسط دادن آموزش منابع انسانی از یک شهر به 10 ها شهر
مثل بسط دادن استفاده از وسائل کمک آموزشی از یک مدرسه به تمام مدارس کشور
به هیچ عنوان هیچ ربطی به موضوع فیزیکی و غیر فیزیکی هم ندارد. هیچ ربطی هم به آکادمیک یا غیر آکادمیک بودن ندارند. صرفا در برخی مواقع میتوانند به عنوان هم معنی به کار روند. نه در همه موارد.
دوست عزیز خودتون بهتر از من هم میدونین که بهتره کلمات رو به صورت انگلیسی معنی کنیم تا درکش بهتر بشه به نظر من
این چیزی که شما نوشته اید از یک دیکشنری اورده شده که خوب فک کنم دوستمون هم میتونستن این کار رو بکنن
یک سوال؟الان این چیزی که شما نوشتین چه فرقی با نوشته من داره دوست عزیز؟
بنده از غیراکادمیک صحبتی نکردم اصلا... اینجا فقط گفتم که این کلمات به صورت اکادمیکی هم میاد همانطور که بعضی ها نمیاد
بنده هم گفتم در خیلی موارد ممکنه SYNONYM باشند
بااحترام
این چیزی که شما نوشته اید از یک دیکشنری اورده شده که خوب فک کنم دوستمون هم میتونستن این کار رو بکنن
یک سوال؟الان این چیزی که شما نوشتین چه فرقی با نوشته من داره دوست عزیز؟
بنده از غیراکادمیک صحبتی نکردم اصلا... اینجا فقط گفتم که این کلمات به صورت اکادمیکی هم میاد همانطور که بعضی ها نمیاد
بنده هم گفتم در خیلی موارد ممکنه SYNONYM باشند
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.