28-09-2013, 12:34 AM
(27-09-2013, 11:08 PM)'mgorji' نوشته: سلام دوستان
ممکنه در مورد شانس گرفتن بورس یا فاند کامل در مورد رزومه من نظر بدید
1-معدل: کارشناسی 18.60 (شاگرد اول) - کارشناسی ارشد 18.042-دانشگاه و رشته: دانشگاه رجا قزوین- کارشناسی: اقتصاد صنعتی- کارشناسی ارشد: مهندسی مالی3-نمره زبان: هنوز امتحان ندادم در حال مطالعه هستم (با فرض نمره زبان خوب)4-تعداد مقالات: 1 مقاله داخلی چاپ شده- 1 مقاله آی اس آی در دست داوری5-مقطع پذیرش:دکترا- رشته مهندسی مالیبا تشکر
در ضمن ممکنه بفرمایید آیا دانشگاه محل تحصیل در مقاطع قبلی از اهمیت برخوردار هست یا خیر؟ آخه من شنیده بودم این موضوع شانس بورس گرفتن رو تغییر نمی ده.
سلام دوست من
برای پذیرش مهندسی مالی در آمریکا تا اونجا که من بررسی کردم،
نمره امتحان جی مت و برخی جاها جی ار ای خیلی براشون مهمه و بعد نمره تافل و معدل و مقاله.
برای رشته های مالی رقابت خیلی زیاده و باید رو روزمه کار کنی. درنتیجه مقاله خیلی مهم میشه برای پربارکردن روزمه اما نه اندازه نمره بالای امتحان های زبان
این رو بگم به جز دانشگاه های معتبر ایران بقیه دانشگاه ها در یک رنج هستن.
زیاد به این کار ندارن که مال کدوم دانشگاه هستین، نمره زبان، معدل و روزمه در الویت بیشتری براشون هست.
به نظرم اگه مقاله بیشتری داشته باشین شانش پذیرشون بالاتره.
شما معدل خوبی دارین و این یه پوئن مثبته.
سعی کنید نمره جی مت و تافل بالاتری بدست بیارین تا رزومه قوی تری داشته باشین.
موفق باشین
برای پذیرش مهندسی مالی در آمریکا تا اونجا که من بررسی کردم،
نمره امتحان جی مت و برخی جاها جی ار ای خیلی براشون مهمه و بعد نمره تافل و معدل و مقاله.
برای رشته های مالی رقابت خیلی زیاده و باید رو روزمه کار کنی. درنتیجه مقاله خیلی مهم میشه برای پربارکردن روزمه اما نه اندازه نمره بالای امتحان های زبان
این رو بگم به جز دانشگاه های معتبر ایران بقیه دانشگاه ها در یک رنج هستن.
زیاد به این کار ندارن که مال کدوم دانشگاه هستین، نمره زبان، معدل و روزمه در الویت بیشتری براشون هست.
به نظرم اگه مقاله بیشتری داشته باشین شانش پذیرشون بالاتره.
شما معدل خوبی دارین و این یه پوئن مثبته.
سعی کنید نمره جی مت و تافل بالاتری بدست بیارین تا رزومه قوی تری داشته باشین.
موفق باشین