28-09-2013, 02:54 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 28-09-2013, 04:13 AM توسط ForeverBlue.)
(27-09-2013, 11:37 PM)'Charming' نوشته:دوست عزیز خودتون بهتر از من هم میدونین که بهتره کلمات رو به صورت انگلیسی معنی کنیم تا درکش بهتر بشه به نظر من
این چیزی که شما نوشته اید از یک دیکشنری اورده شده که خوب فک کنم دوستمون هم میتونستن این کار رو بکنن
یک سوال؟الان این چیزی که شما نوشتین چه فرقی با نوشته من داره دوست عزیز؟
بنده از غیراکادمیک صحبتی نکردم اصلا... اینجا فقط گفتم که این کلمات به صورت اکادمیکی هم میاد همانطور که بعضی ها نمیاد
بنده هم گفتم در خیلی موارد ممکنه SYNONYM باشند
بااحترام
قبل از شما Roshanak به این سوال پاسخ داده بودند. شما برداشتید همان پاسخ را تکرار کردید و ضمنا یک سری اطلاعات غلط (مانند فیزیکی بودن و ...) هم ارائه دادید. این کار از نظر من اسپم است. یعنی:
1- اطلاعات جدید اضافه نمیکند (چون شما عینا پست کاربر قبلی را تکرار کردید)
2- اطلاعات غلط میدهد.
3- اطلاعات نامربوط میدهد. (در مورد آکادمیک بودن این کلمه ها! )
کلا پستی که بودن و نبودنش فرقی به حال بحث نمیکند، اسپم است و فکر میکنم ایجاد نشود بهتر باشد. اگر قرار باشد بیاییم به پاسخی که قبلا داده شده 3 جمله حاوی برداشت خودمان اضافه کنیم که کمکی به پیشبرد بحث نکرده ایم.
پ ن
1- آنچه من نوشته بودم از یک دیکشنری فارسی نبود و برای زدودن ابهام بود.
2- این بحث اینجا خاتمه پیدا میکند. همانطور که گفتم در فرومهای زبان خارجی به هیچ عنوان پستهایی از این نوع پذیرفته نیستند.
1- اطلاعات جدید اضافه نمیکند (چون شما عینا پست کاربر قبلی را تکرار کردید)
2- اطلاعات غلط میدهد.
3- اطلاعات نامربوط میدهد. (در مورد آکادمیک بودن این کلمه ها! )
کلا پستی که بودن و نبودنش فرقی به حال بحث نمیکند، اسپم است و فکر میکنم ایجاد نشود بهتر باشد. اگر قرار باشد بیاییم به پاسخی که قبلا داده شده 3 جمله حاوی برداشت خودمان اضافه کنیم که کمکی به پیشبرد بحث نکرده ایم.
پ ن
1- آنچه من نوشته بودم از یک دیکشنری فارسی نبود و برای زدودن ابهام بود.
2- این بحث اینجا خاتمه پیدا میکند. همانطور که گفتم در فرومهای زبان خارجی به هیچ عنوان پستهایی از این نوع پذیرفته نیستند.
(27-09-2013, 11:57 PM)'saman1989' نوشته: اونچیزی که Foreverblue گفتن میتونه اینطوری باشه تقریبا:develop حالتی هست که ما همه ی نمونه هامون برابر هستن و میخوایم یک یا چند تا از اونها رو نسبت به بقیه ارتقا یا توسعه بدیم. اما expand اینطوری میشه که ما یه نمونه کاملتر نسبت به بقیه دارم و میخوایم که ویژگی های اون رو به بقیه تسری بدیم؟درسته؟در ارسال قبلی مفصل عرض کردم. همینطور میتوانید به این پست مراجعه کنید.
ببینید، این مورد شدیدا بستگی به محتوا و context داره. اگر متنی مد نظرتون هست بگین تا ببینیم بهتره از چی استفاده بشه.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ