28-09-2013, 07:34 PM
سلام بچه ها من دانشگاه ابو اکادمی فنلاند یک استاد بهم گفته اپلای کن و خودشم سواپورتم داره می کنه کسی میتونه نظر بده چقدر شانس دارم پذیرش بشم !
دانشگاه مورد نظر: Abo Academy University
البته بچه ها دانشگاه های تورکو مدرسه اقتصاد و دانشگاه اولو هم که پوزیشن باز کردن اپلای کردم
[font]رشته مورد نظر برای اپلای: دکتری حسابداری گرایش مالی[/font]
[font]فوق لیسانس: مدیریت بازرگانی گرایش مالی 17 ازاد تهران[/font]
[font]لیسانس سراسری حسابداری مالیاتی [/font][font]13.50[/font] (روم سیاه )
[font]مقالات انگلیسی 13 عدد (آی اس ای 7 عدد[/font] ایندکس)
[font]مقالات فارسی علمی پژوهشی 5 عدد[/font]
[font]مقالات فارسی علمی تروبجی 5 عدد[/font]
[font]مقالات فارسی علمی 5 عدد[/font]
[font]کنفرانس بین المللی 2 عدد[/font]
[font]کنفرانس ملی و داخلی 2 عدد[/font]
[font]کتاب تالیفی 4 عدد[/font] در زمینه حسابداری و مدیریت مالی
[font]توصیه نامه 2 عدد عالی دارم
سابقه تدریس در دانشگاه 3 سال به عنوان حق التدریس در گروه حسابداری دروس حسابداری و مالی
سابقه کار 2 سال حسابرس ارشد در موسسه حسابرسی - 3 سال سرپرست حسابداری فروش شرکت - 6 سال حسابدار پاره وقت[/font]
[font]آیلتس 6.5[/font]
[font]بنظر شما با توجه به رزومه من پوزیشن می تونم امید داشته باشم بهم بدن؟ معدل لیسانس گیر نمی دن؟[/font] راستی مبنای اصلی پوزیشن انجا چیست معدل لیسانس! یا کار پژوهشی و رزومه!
بنظر شما رو کدوم دانشگاه ابو - ترکو یا اولو بیشتر حساب کنم! برای گرفتن پوزیشن منظورمه
در نهایت ابو فعلا فقط اپلای کردم استادم گفت پوزیشن تا چند وقت دیگه تعیین تکلیف میشه ولی دو دانشگاه دیگه پوزیشن داشت و اپلای کردم ولی چون خیلی وقتم کم بود با استادی مکاتبه نکردم
البته بچه ها دانشگاه های تورکو مدرسه اقتصاد و دانشگاه اولو هم که پوزیشن باز کردن اپلای کردم
[font]رشته مورد نظر برای اپلای: دکتری حسابداری گرایش مالی[/font]
[font]فوق لیسانس: مدیریت بازرگانی گرایش مالی 17 ازاد تهران[/font]
[font]لیسانس سراسری حسابداری مالیاتی [/font][font]13.50[/font] (روم سیاه )
[font]مقالات انگلیسی 13 عدد (آی اس ای 7 عدد[/font] ایندکس)
[font]مقالات فارسی علمی پژوهشی 5 عدد[/font]
[font]مقالات فارسی علمی تروبجی 5 عدد[/font]
[font]مقالات فارسی علمی 5 عدد[/font]
[font]کنفرانس بین المللی 2 عدد[/font]
[font]کنفرانس ملی و داخلی 2 عدد[/font]
[font]کتاب تالیفی 4 عدد[/font] در زمینه حسابداری و مدیریت مالی
[font]توصیه نامه 2 عدد عالی دارم
سابقه تدریس در دانشگاه 3 سال به عنوان حق التدریس در گروه حسابداری دروس حسابداری و مالی
سابقه کار 2 سال حسابرس ارشد در موسسه حسابرسی - 3 سال سرپرست حسابداری فروش شرکت - 6 سال حسابدار پاره وقت[/font]
[font]آیلتس 6.5[/font]
[font]بنظر شما با توجه به رزومه من پوزیشن می تونم امید داشته باشم بهم بدن؟ معدل لیسانس گیر نمی دن؟[/font] راستی مبنای اصلی پوزیشن انجا چیست معدل لیسانس! یا کار پژوهشی و رزومه!
بنظر شما رو کدوم دانشگاه ابو - ترکو یا اولو بیشتر حساب کنم! برای گرفتن پوزیشن منظورمه
در نهایت ابو فعلا فقط اپلای کردم استادم گفت پوزیشن تا چند وقت دیگه تعیین تکلیف میشه ولی دو دانشگاه دیگه پوزیشن داشت و اپلای کردم ولی چون خیلی وقتم کم بود با استادی مکاتبه نکردم
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]