29-09-2013, 12:03 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 29-09-2013, 12:22 AM توسط ForeverBlue.)
(28-09-2013, 08:03 PM)'spt' نوشته: من اینجا میخام از چند تا کاربر خوب تشکر کنم:
- Eliroz که واقعا عالی هست پست هات و خیلی خوشحالم که همچین آدم آگاهی اینجا کمک میکنه به هم وطن هاشاین بهترین حالت ممکنه که یکی مثل شما اینقدر کم و گزیده پست بزاره و با اینکه به نظر میاد هیچ نیازی نداره به اطلاعات اینجا سر بزنه و کمک کنه... تعداد کم پست ها و امتیاز خیلی بالات کاملا همه چیز رو نشون میده، واقعا ممنونم ازت و امیدوارم که هر جا هستی موفق باشی..
- Mahnaz103 که از دوستای جدیدمون اینجا هست، و با اینکه خودش تازه وارد این راه شده هر جایی که بدونه که میتونه کمک کنه اطلاعاتش رو به اشتراک میزاره.. به خاطر روحیه ی خوبت ازت تشکر میکنم که هم سوال هات کاملا درست و خوب و به جا هست و هم کمک هاتامیدوارم که به همه ی مراحل پیشرفت و طرقی برسی و همیشه اینطوری اینجا فعال بمونی
- ARNAVAZ که شما هم خیلی اطلاعاتت خوبه و همه از پست هات استفاده میکنیممرسی بابت فعالیتت و مرسی بابت کمک هات
- Mike واقعا عالی هست پست هاتمن خودم رو در جایی نمیبینم که بهت آفرین بگم!! کارت از ما ها خیلی درست تره و خوشحالم که اینجا فعال هستی
- Simon from AA شما هم همینطور... من خودم رو در جایی نمیبینم...واقعا من از طرز پست دادنت لذت میبرم و از نوع نگارشت... خیلی خوب و جزئی مینویسی و لذت بخش
در آخر و به ویژه:
- Pama مرسی از حوصله ات! اون همه مقاله و اون همه در خواست رو واقعا یک تنه مدیریت میکنیامیدوارم به همه ی آرزو هات برسی و همه ی مراحل طرقی رو طی کنی
از همه تون ممنونم ، واقعا از پست های همتون استفاده میکنیم و بهتون افتخار میکنیم، من و همه ی کاربرای دیگه ی اینجا.. ایکاش همه مثل شما مینوشتن و پست میزاشتن، خیلی خوب میشد!!
با تشکر از شاهین عزیز
من هم علاوه از تک تک دوستان عزیزی که شاهین نام بردند ممنونم.
هرکدام از این دوستان فعالیتهای بسیار خوب و ثمربخشی دارند که واقعا جای تقدیر و تشکر دارد.
از دوست گرامی ella هم که در مدت اخیر در فروم زبان انگلیسی فعالیت خوبی داشتند متشکرم.
تولید اطلاعات و کمک به دیگران (بر اساس اطلاعات دقیق و درست) واقعا کار ارزشمندی است. چه بسیار افرادی که در همین فروم گره از مشکلشان باز شده و توانسته اند راهنمایی دلخواه خود را بگیرند. چه بسیار افرادی که نتیجه تلاشها و تجربیات خود را در اختیار سایر هموطنانشان قرار میدهند. چه تعداد افرادی که امیدی به پذیرش گرفتن نداشته اند و در این فروم با دیدن نتایج فعالیت دیگران امیدوار شدند و به نتیجه رسیدند. چه بسیارند آنها که بر اساس راهنمایی های دیگران شاید مسیر زندگی شان تغییر کرده است.
برای همین است که تاکید فراوان بر صحیح بودن اطلاتی داریم که در فروم ارائه میشود و تشکر میکنیم از همه دوستانی که در این راه یاری میکنند.
من هم علاوه از تک تک دوستان عزیزی که شاهین نام بردند ممنونم.
هرکدام از این دوستان فعالیتهای بسیار خوب و ثمربخشی دارند که واقعا جای تقدیر و تشکر دارد.
از دوست گرامی ella هم که در مدت اخیر در فروم زبان انگلیسی فعالیت خوبی داشتند متشکرم.
تولید اطلاعات و کمک به دیگران (بر اساس اطلاعات دقیق و درست) واقعا کار ارزشمندی است. چه بسیار افرادی که در همین فروم گره از مشکلشان باز شده و توانسته اند راهنمایی دلخواه خود را بگیرند. چه بسیار افرادی که نتیجه تلاشها و تجربیات خود را در اختیار سایر هموطنانشان قرار میدهند. چه تعداد افرادی که امیدی به پذیرش گرفتن نداشته اند و در این فروم با دیدن نتایج فعالیت دیگران امیدوار شدند و به نتیجه رسیدند. چه بسیارند آنها که بر اساس راهنمایی های دیگران شاید مسیر زندگی شان تغییر کرده است.
برای همین است که تاکید فراوان بر صحیح بودن اطلاتی داریم که در فروم ارائه میشود و تشکر میکنیم از همه دوستانی که در این راه یاری میکنند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ