(29-09-2013, 12:40 AM)'hamid reza' نوشته: خیلی ممنون از پاسخگویی سریعتون آقا شهروز به نظرتون با چه کاری غیر از مقاله isi میشه رزومه رو قوی کرد؟ چون برام مقدور نیست که دیگه بتونم کار پژوهشی بکنم همین مقاله هم نتیجه پایان نامه کارشناسی ارشدمه. از ی پروژم که چند تا مقاله در نمیاد میاد؟؟ شما میدونید اسکالر شیپ چقدر هزینه هارو معمولا پوشش میده؟ مثلا به درصد چقدر میشه؟ من شنیدم اینقدر درس خوندن تو مقطع دکترا سخت هست که نمیشه همزمان کارکرد به همین خاطر میخوام بدونم اگر قرار باشه از داخل ایران ساپورت مالی بشم رو چه مقدار باید حساب کنم؟
باز هم خیلی ممنون از توجه و وقتی که میگذارید
تقریبا عامل اثرگذار دیگری غیر از مقاله (انواع مقالات) وجود ندارد، مگر ریکامندیشنهای خوب و پروپوزال عالی نوشتن.
2 نوع اسکالرشیپ معمولا وجود داره. و شما احتمالا در تمام دانشگاهها برای هر دو نوع شرکت داده می شوید. اسکالرشیپ نوع اول هزینه زندگی شما را پوشش می دهد( بین حداقل 20 تا حداکثر 30 هزار دلار در سال اسکالرشیپ) اسکالرشیپ نوع دوم شهریه را پوشش می دهد. اگر هر دو اسکالرشیپ را برنده شوید هیچ نیازی به هیچ کمک هزینه ای نخواهید داشت. ولی اگر یکی از اینها را برنده شوید باید برای شهریه حداقل 30 هزار دلار و برای هزینه زندگی حداقل 12-18 هزار دلار (وابسته به شهر) در نظر داشته باشید. لطفا تنها سوالها و پاسخهایی که مرتبط با اسکالرشیپ می شود را در اینجا بپرسید/بیاورید
2 نوع اسکالرشیپ معمولا وجود داره. و شما احتمالا در تمام دانشگاهها برای هر دو نوع شرکت داده می شوید. اسکالرشیپ نوع اول هزینه زندگی شما را پوشش می دهد( بین حداقل 20 تا حداکثر 30 هزار دلار در سال اسکالرشیپ) اسکالرشیپ نوع دوم شهریه را پوشش می دهد. اگر هر دو اسکالرشیپ را برنده شوید هیچ نیازی به هیچ کمک هزینه ای نخواهید داشت. ولی اگر یکی از اینها را برنده شوید باید برای شهریه حداقل 30 هزار دلار و برای هزینه زندگی حداقل 12-18 هزار دلار (وابسته به شهر) در نظر داشته باشید. لطفا تنها سوالها و پاسخهایی که مرتبط با اسکالرشیپ می شود را در اینجا بپرسید/بیاورید
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)