(30-09-2013, 02:25 AM)'saaaaam' نوشته: سلام بچه ها من دانشگاه گریفیت ریس دپارتمان فایننس بهم گفت رزومت عالیه و برام دو تا سوپروایزر پیدا کرد و گفتن اسم ما سه تا رو بزن و اپلای کن ما از اپلیکشنت ساپورت می کنیم. راند فرعی بورس من پذیرش گرفتم و به استادام ایمیل زدم پولی نمی تونم بیام گفتن دیفر کن ما از اپلیکشنت ساپورت می کنیم و برات توسیه نامه می نویسیم به کمیته بورس و حتی یکی از انها گفت به نظر من شما باید دکتری بیای گریفیت زیر نظر ما خیلی تعریف کرد از من!
من برای بورسهای ای پی ار اس و هر چی بورس بود که ددلاینش 31 اگوست بود اقدام کردم حتی بورس خاص افرادی که نیاز مالی هم دارن اقدام کردم و یک نامه که خواسته بودن نوشتم و شرایط مالیمو خوب گفتم (در واقع پرسنال استیتمنت عالی که دادم یک حرفه ای ویرایش کرد) و فرستادم برای دانشگاه لطفا با توجه به رزومه من نظر بدین امیدی دارم که بورس شم یا نه! در ضمن دوره لیسانس متاسفانه چند بار مشروط شدم!
رشته مورد نظر برای اپلای: دکتری مالی
فوق لیسانس: مدیریت بازرگانی گرایش مالی 17 ازاد تهران
لیسانس سراسری حسابداری مالیاتی [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]13.50 (روم سیاه )
مقالات انگلیسی 13 عدد (آی اس ای 7 عدد ایندکس)
مقالات فارسی علمی پژوهشی 5 عدد
مقالات فارسی علمی تروبجی 5 عدد
مقالات فارسی علمی 5 عدد
کنفرانس بین المللی 2 عدد
کنفرانس ملی و داخلی 2 عدد
کتاب تالیفی 4 عدد در زمینه حسابداری و مدیریت مالی
توصیه نامه 2 عدد عالی دارم
دریافت 7 بار تشویقی بابت مقالات چاپ شده مستند درج شده در اپلیکشنم
سابقه تدریس در دانشگاه 3 سال به عنوان حق التدریس در دروس حسابداری و مالی
سابقه کار 2 سال حسابرس ارشد در موسسه حسابرسی - 3 سال سرپرست حسابداری فروش شرکت -1 سال حسابدار پاره وقت
آیلتس 6.5 بدون نمره ای کمتر از 6
درضمن پروپوزالم عالیه و دو سال روش کار کردم هر دانشگاهی فرستادم گفتن عالیه از استرالیا تا فنلاند همه گفتن عالیه و دو تا استاد در دانشگاه های استرالیا بهم کمک کردن ادیتش کردم
سلام دوست من
تبریک میگم به خاطر این رزومه قوی و بیشتر به تلاشتون
روزمه شما به قدری قوی هست که ضعف های دیگه رو میپوشونه.
شما هم که با اساتید صحبت کردید و تائیدتون کردن، پس نگران نباشین و امیدوار پیش به سوی فردای روشن برین
موفق باشین
تبریک میگم به خاطر این رزومه قوی و بیشتر به تلاشتون
روزمه شما به قدری قوی هست که ضعف های دیگه رو میپوشونه.
شما هم که با اساتید صحبت کردید و تائیدتون کردن، پس نگران نباشین و امیدوار پیش به سوی فردای روشن برین
موفق باشین