01-10-2013, 12:49 AM
(30-09-2013, 06:50 PM)'Charming' نوشته: دوستان خیلی ممنون از اطلاعات وسیع تون
فقط بنده حالا شک کردم بلاخره TURKISH خوبه یا QATAR ؟
تا اونجا که من میدونم ترکیش ایرلاین طرفدار زیاد داره و پروازاش خوبه ولی بعضی از دوستان گله کردن؟
یه سوال دیگه؟کسی میدون حداکثر بار چقدر شده واسه ترکیش ایرلاین و اضافی جریمش؟
یکیم اینارو آژانس های هواپیمایی (مثلا یه شعبه ترکیش هست تو شهر ما)باید خرید یا اینترنتی؟!
مقصد هم همیشه امریکاست دیگه
بااحترام
هر دوش خوبه اما بستگی به شانس هم داره! یکی از دوستای من هربار که با ترکیش سفر کرده بود تمام چمدونشو ریخته بودن بیرون و همه وسائلایشو گشته بودن! اما خیلی های دیگه همچین مشکلی ندارن. یه ذره شانسیه!
حداکثر بار بستگی به کلاس پروازیتون داره. برای economy می تونید 2 تا چمدون 23 کیلویی ببرید و 1 carry on و 1 کوله پشتی و خانم ها 1 کیف دستی! برای Business سقف هر چمدون 30 کیلو هست.
هزینه ی اضافه بار رو می تونید از وب سایت خود ترکیش و این بخش، مشاهده کنید.
برای خرید بلیط هم اگر کارت اعتباری دارید، می تونید آنلاین خرید کنید یا به این شرکت هایی که درصدی کارمزد می گیرن و این کار رو انجام می دن، مراجعه کنید. در غیر این صورت باید از شعبه ترکیش در شهرتون بخرید.
حداکثر بار بستگی به کلاس پروازیتون داره. برای economy می تونید 2 تا چمدون 23 کیلویی ببرید و 1 carry on و 1 کوله پشتی و خانم ها 1 کیف دستی! برای Business سقف هر چمدون 30 کیلو هست.
هزینه ی اضافه بار رو می تونید از وب سایت خود ترکیش و این بخش، مشاهده کنید.
برای خرید بلیط هم اگر کارت اعتباری دارید، می تونید آنلاین خرید کنید یا به این شرکت هایی که درصدی کارمزد می گیرن و این کار رو انجام می دن، مراجعه کنید. در غیر این صورت باید از شعبه ترکیش در شهرتون بخرید.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"