(01-10-2013, 12:04 AM)'alpachino10' نوشته: دوستان می بخشید که این سوالو اینجا مطرح میکنم، انجمن مناسبش رو پیدا نکردم:
اگه در مورد روند پذیرش یه سوال به خصوص داشته باشیم از کدوم بخش دانشگاه باید بپرسیم؟ Gratuade Office یا Graduate Cordinator یا ...؟ من نمره تافلم خیلی خوب نشد و یکی از اون دانشگاه هایی که استاد موردنظرم پوزیشن خالی داره و گفته که اپلای کن واسه نمره هرکدوم از موارد تافل هم مینیمم گذاشته (مینیمم 20 واسه هرکدوم از موارد 4 گانه گذاشته، ولی لسینینگ من 17 شده). با این که نمره کل ام از مینیمم کل مورد نیاز بیشتره ولی نمره لیسنینگم کمتره از حده. می خوام ازشون بپرسم که آیا راهی است که بشه یه جوری با این قضیه کنار اومد یا نه بلافاصله اپلیکیشن رو ریجکت می کنن.
و اما دوستان نظر شما چیه؟ آیا دانشگاه ها شدیدا به چنین مورد هایی حساسند یا نه؟
متشکرم
دوست عزیز اصلا فرقی نداره (بعضی دانشگاهها جدا کردن OFFICER و COORDINATOR رو بعضی ها نه...شما ایمیل اون رو پیدا کن سوالتو بپرس
اگه مربوط به دانشکدس از دانشکده وگرنه از دانشگاه به طور مستقیم (به خصوصINTERNATIONAL OFFICE) بپرس
بهترین روش پرسش از خود استاد هستش (بسیاری از دانشگاهها CONDITIONAL ADMISSION میدن و میگن بیا اینجا یکم واحد نمیدونم انگلیسی پاس کن و پذیرش قطعی بشه به خصوص اگه استاد پیدا کردی)
شما از استاد خودت راهنمایی بخواه تو این زمینه
دانشگاه با دانشگاه فرق داره اصلا نمیشه گفت رجکت یا اکسپت ولی بهتره از اون نمره بالاتر باشه دیگه
شما تو نوشته ها و لحن دانشگاه میتونی بفهمی که قضیه از چه قراره قشنگ تو قسمتREQUIREMENT ها نوشته همه چی رو(معمولا هم رک میگن اقا پایین مینیمم اپلای نکن و یا میگن پذیرش شرطی و ...)
به نظر من شما اپلایت رو بکن به خصوص اگه استاد چراغ سبز یا نارنجی رو نشون داده![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
اگه مربوط به دانشکدس از دانشکده وگرنه از دانشگاه به طور مستقیم (به خصوصINTERNATIONAL OFFICE) بپرس
بهترین روش پرسش از خود استاد هستش (بسیاری از دانشگاهها CONDITIONAL ADMISSION میدن و میگن بیا اینجا یکم واحد نمیدونم انگلیسی پاس کن و پذیرش قطعی بشه به خصوص اگه استاد پیدا کردی)
شما از استاد خودت راهنمایی بخواه تو این زمینه
دانشگاه با دانشگاه فرق داره اصلا نمیشه گفت رجکت یا اکسپت ولی بهتره از اون نمره بالاتر باشه دیگه
شما تو نوشته ها و لحن دانشگاه میتونی بفهمی که قضیه از چه قراره قشنگ تو قسمتREQUIREMENT ها نوشته همه چی رو(معمولا هم رک میگن اقا پایین مینیمم اپلای نکن و یا میگن پذیرش شرطی و ...)
به نظر من شما اپلایت رو بکن به خصوص اگه استاد چراغ سبز یا نارنجی رو نشون داده
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.