(02-10-2013, 09:52 AM)'sdh1344' نوشته: با تشکر از پاسخ خوب ومنطقی شما . ایشان هم کنکور سراسری قبول شدند و هم آزاد ، با توجه به اینکه کد رشته قبولی ایشان در آزاد محفوظه فکرکردیم که از سراسری انصراف بدیم ،معافیت را بگیریم و بعد در ازاد درسش را ادامه بده. نظر شما چیه؟
من نظرم رو می گم، دوستان می آن بهتر توضیح می دن. ولی تصمیم گیری تو این مورد خیلی بستگی به رشته ها و دانشگاه هایی که قبول شدن داره. اگر جایی که آزاد قبول شدن به خاطر رشته یا دانشگاه خیلی بهترش طوری هست که ممکنه بدون وجود این مسئله معافی هم دانشگاه آزاد رو انتخاب می کردین، خب کار خوبیه و ارزشش رو داره، ولی اگر اینطور نیست و دارین با این کار موقعیت بهتری که تو دانشگاه دولتی دارن رو از دست می دین، من پیشنهاد می کنم این کار رو نکنین. به هر حال موقعیت بهتر تحصیلی چیز مهمیه که کل آینده فرد رو تحت تاثیر قرار می ده، از نظر امکان ادامه تحصیل و شغل و موقعیت اجتماعی و ...
و یه مورد دیگه هم اینکه همونطور که دوستان گفتن، به احتمال زیاد، اگه الان 9 شماره چشمشون، بعد ار تحصیلشون هم می تونن معافیت بگیر بخاطر چشم..
و یه مورد دیگه هم اینکه همونطور که دوستان گفتن، به احتمال زیاد، اگه الان 9 شماره چشمشون، بعد ار تحصیلشون هم می تونن معافیت بگیر بخاطر چشم..