واسه دوستان شهرهای غیر تهران این رو بگم که ظاهرا باید برای آزمایش سل TUBERCULON برای ارایه به کشور امریکا باید به انستیتو پاستور تهران مراجعه کرد چون دانشگاههای امریکا فقط اون رو قبول دارن
من پرسیدم از تبریز و همون حرفی که جناب Mami گفتن بود یعنی: Chest X-Ray همراه تست سل باید به تهران مراجعه کرد...
حداقل واسه تبریز که اینطوریه
ببخشین اگه امکان داره این پست من رو با بالایی ترکیب کنید چون وقتم تموم شده بود
من الان دانشگاه به من ایمیل زد که فقط تست سل رو داخل امریکا قبول داریم باید بیاین اینجا بدین تست روTB SCREENING
حتما دوستان از دانشگاه مربوطه بپرسن پول و وقت رو هدر ندن همونطور که دوستمون بالا توضیح دادن
من پرسیدم از تبریز و همون حرفی که جناب Mami گفتن بود یعنی: Chest X-Ray همراه تست سل باید به تهران مراجعه کرد...
حداقل واسه تبریز که اینطوریه
ببخشین اگه امکان داره این پست من رو با بالایی ترکیب کنید چون وقتم تموم شده بود
من الان دانشگاه به من ایمیل زد که فقط تست سل رو داخل امریکا قبول داریم باید بیاین اینجا بدین تست روTB SCREENING
حتما دوستان از دانشگاه مربوطه بپرسن پول و وقت رو هدر ندن همونطور که دوستمون بالا توضیح دادن
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.