03-10-2013, 04:49 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2013, 04:50 PM توسط alpachino10.)
دوستان عزیزم، من چند صفحه ای از این تاپیک رو خوندم و خیلی واسم مفید بود. حقیقتش اینه که من قصد داشتم برای دکترای پاییز 2014 آمریکا اقدام کنم. به استادهای زیادی هم تا الان ایمیل زدم. با اینکه جوابهایی که تا الان گرفتم زیاد بد نیست ولی به این فکر افتادم که در کنار اینکه برای دکترا اقدام میکنم چندتا دانشگاه رو هم به عنوان مستر دوم اقدام کنم و این سکوی پرشی بشه برای دکترای بهتر. خودم به شخصه مشکلی از اینکه یه مقطع رو دوباره تکرار کنم حتی اگه همون گرایش قبلی هم باشه ندارم. فقط می خوام دوستای عزیزم منو راهنمایی کنن تو این سوالات:
1- من معدل لیسانسم از یه دانشگاه متوسط به بالای دولتی با معدل 15.5 و فوقم از دانشگاه تراز اول دولتی با معدل 17.92 بوده (برق-قدرت). تا الان یه مقاله ایندکس IEEE و دو تا ژورنال سابمیتی دارم. با این اوصاف اگه بخوام واسه مستر دوم در آمریکا اقدام کنم به نظرتون شانس خوبی دارم؟ کلا چه جوریه؟ از نطر اونا نکته منفی نیستش که یه نفر بخواد دوباره بیاد مستر بگیره؟
2- احتمال اینکه فاند بدن با این شرایط چقده؟
3- به نطرشما تغییر گرایش باید داد واسه مستر دوم یا نه؟ (با توجه به این نکته که اگه توی همون گرایش قبلی ادامه بدیم احتمال اینکه بشه فاند گرفت بیشتر میشه)
لطف می فرمایید اگه نطراتتون رو با من در میان بزارید.مرسی
1- من معدل لیسانسم از یه دانشگاه متوسط به بالای دولتی با معدل 15.5 و فوقم از دانشگاه تراز اول دولتی با معدل 17.92 بوده (برق-قدرت). تا الان یه مقاله ایندکس IEEE و دو تا ژورنال سابمیتی دارم. با این اوصاف اگه بخوام واسه مستر دوم در آمریکا اقدام کنم به نظرتون شانس خوبی دارم؟ کلا چه جوریه؟ از نطر اونا نکته منفی نیستش که یه نفر بخواد دوباره بیاد مستر بگیره؟
2- احتمال اینکه فاند بدن با این شرایط چقده؟
3- به نطرشما تغییر گرایش باید داد واسه مستر دوم یا نه؟ (با توجه به این نکته که اگه توی همون گرایش قبلی ادامه بدیم احتمال اینکه بشه فاند گرفت بیشتر میشه)
لطف می فرمایید اگه نطراتتون رو با من در میان بزارید.مرسی
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."