(05-10-2013, 04:45 AM)'M1KE' نوشته: من در زمینه وضعیت کار این رشته ها اطلاعی ندارم ولی به دو مورد اشاره می کنم که شاید به دردتون بخورند.
اول اینکه در برنامه های مهاجرتی کانادا عمدتا گرایش های مهندسی مدنظر هستند (برای نمونه می توانید این فهرست را ببینید). طبیعی است که دولت کانادا در زمینه هایی مهاجر می گیرد که فکر می کند برای آنها بازار کار وجود داشته باشد. شاید بشود اینطور نتیجه گرفت که رشته های دیگر یا بازار کار خوبی ندارند یا آنکه آنقدر متقاضی از طرف خود کانادایی ها دارند که دولت نیازی ندیده برای آنها فردی را به عنوان مهاجر بگیرد.
دوم اینکه برای اینکه یک تخمینی در این مورد داشته باشید در صورت علاقه می توانید به سایت هایی که در این نوشته یا در این نوشته اشاره شده اند و برای کاریابی هستند مراجعه کنید و ببینید چند درصد آگهی هایی که داده می شود در زمینه های موردنظر شماست. به این شکل هم می شود یک حدودی از بازار کار آنها به دست آورد.
من منظورم اینه که اونجا بریم برای تحصیل و بعد که مدرک گرفتیم(حالا B.A یا M.A) مثل اینجا نباشه که هیچ کاری جز بازار آزاد برات نباشه. منظور من از پیدا کردن کار اولآ تحصیل در اونجا و اگر که شد اقامت دائم هست نه به عنوان یه مهاجر به کانادا سفر کنیم با سطح تخصص ایران.
به طور کلی چقدر تو کانادا میتونی به یه کار با ثبات منبطق با تخصص امیدوار بود.چون من آشناهای زیادی دارم که اینجا حتی با مدرک دکتری قید تحصیل رو زدن و وارد بازار کار شدن و از این دست افراد کم نیستند.