05-10-2013, 06:41 PM
(03-03-2013, 09:20 AM)'Mr-Voltage' نوشته: دروود بر دوستان عزیز، چند روز پیش یکی از دوستان از طریق ایمیل سوالاتی رو در خصوص زبان اسپانیایی پرسیدن که گفتم شاید بهتره برای ایندگان مفید باشه بنابراین تصمیم گرفتم پاسخ اونها رو اینجا درج کنم:
سوالات:تصمیم خودم روی کلاسای سه ساعته ی یک روز در هفتش هست. بازدهیشون چطورن؟فقط طبق گشت و گذار من اکثر موسسات کتاب سواِنیا رو درس می دن اما اینجا پریزما! به نظرت این خوبه یا بد؟به طور کلی برام بگو راضی بودی؟ استاداش خوب بودن؟
جواب:
1 - کلاً دوره هایآموزشی زبان اسپانیایی در آموزشگاه البرز به صورت یک روز در هفته یا دو روز در هفته برنامه ریزی شده است. دوره های یک روز در هفته شامل یک جلسه سه ساعته و دوره های دو روزه به مدت یک ساعت و نیم می باشند. که در مجموع طول زمان هر دوره سی ساعت می باشد. من بیشتر چون خودم دوست داشتم بیشتر در جو کلاش باشم دوره های دو روز در هفته که شامل هر جلسه 1.5 ساعته بود رو ترجیح می دادم تا بیشتر در کلاس باشم به نظرم بازدهیش به خود فرد برمیگرده اما بچه های کلاس و خودم از 2 روز در هفته راضی بودیم و مناسب بود. هر دوره هم تقریباً 1.5 ماه طول میکشه تا اگر به سطح مقدماتی بخواهید بگذرونید باید حدود 1 سال وقت بگذارید. البته از دوره فشرده اش خبری ندارم. این طول مدت عادیش می باشد.
2- در خصوص کتاب Prisma باید خاطر نشان کنم، من کتاب Suena رو هم دیدم اما حس میکنم Prisma بیشتر اطلاعات کاربردی داره و شما رو برای قدرت صحبت کردن اماده میکنه البته دایره لغاتش کمی محدوده و از یک گرامر یکسان با کتاب Suena استفاده میشه. شاید حسن کتاب Suena تمرکز زیاد روی Reading , Vocab, Grammar بیشتر باشه و در کنارش کتاب های داستان Uso باشه. اما همانطور که میدونید بیشتر موسسات از Suena استفاده می کنند اما موسسه سروانتس هر دو کتاب رو تایید می کنند تا در ازمون DELE موفق باشید. اما من خودم از Prisma خوشم اومد. (حالا شاید چون تنها موسسه ای که رفتم اینطور ذهنیتی برام بوجود اورده بود)
3- در خصوص اساتید باید عرض کنم، از 2 استاد native استفاده میکنند که در کنارشون اساتید ایرانی با سابقه تدریس بالا فعالیت دارند من خودم استاد ترم اول و دومم اقای ایرانی از دانشگاه علامه طباطبایی بوده که در کل خوب بود اما در ترمهای بعدی خانم گارسیا و گومز بودن که سالهای زیادی در سفارت مکزیک در تهران فعالیت دارند و کلاسهای زبان رو اونجا اداره می کنند. که در کل خیلی اساتید خوب و با تجربه تدریس خوب بودند.
4- در پایان یک خبر مناسب بدهم با حدود 6 ماه وقفه مجدداً ازمون زبان اسپانیایی DELE در سفارت اسپانیا در تاریخ های خرداد 92 و اذر 92 انجام خواهد شد و ان شاء الله دوستان برای اخذ مدرک زبان بین المللی سروانتس در این ازمون شرکت خواهند کرد.
امیدوارم مفید واقع شده باشه
با سلام خدمت دوستان
با توجه به مطالب شما و تجربیات چند ساله ای که در امر تدریس و ترجمه زبان اسپانیایی دارم، خواستم نکته ای را توضیح بدم و آن اینکه کلا کتاب PRISMA یکی از بهترین کتابهای آموزش زبان اسپانیایی هست که از مبتدی تا پیشرفته آن در ایران موجود میباشد.
با آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان
با توجه به مطالب شما و تجربیات چند ساله ای که در امر تدریس و ترجمه زبان اسپانیایی دارم، خواستم نکته ای را توضیح بدم و آن اینکه کلا کتاب PRISMA یکی از بهترین کتابهای آموزش زبان اسپانیایی هست که از مبتدی تا پیشرفته آن در ایران موجود میباشد.
با آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان