06-10-2013, 03:27 PM
(06-10-2013, 03:19 PM)'josph92' نوشته: میخوام بدونم من تا الان که ترم 3 هستم نمره های خوبی نیاوردم و یه ترمم مشروط شدم.(چون تا این موقع اصلا حوصله ی درسو نداشتم از رشتمم زیاد سر در نمیاوردم و تا مرز انصرافم رفتم.بعد که با فروم شما اشنا شدم گفتم دوباره برگدم و با یه هدف جدید ادامه بدم.البته تسلط رو زبانم هم مزید بر علت شد)میتونم دوباره برگردم و برای پذیرش شروع کنم یا اینکه سلبقه ی تحصیلی خوبی و قابل توجه ای برای ارائه ندارم.منظورم ریز نمراتی که تا الان رفتم.از اینجا به بعد رو میتونم بالا بیارم.چون حالا دیگه یه هدف درست درمونی پیدا کردم.
با سپاس بینهایت
دوست من چرا که نه؟ توضیح بدین ؟!
ببینید این یه قطار نیست که در حال حرکت و راه برگشتی نداشته باشه...
همیشه و مواره باید امید رو مدنظر داشت و نسبت به اون حرکت کرد
شما با یه برنامه ریزی خوب میتونی به راحتی به هدفت دست پیدا کنی ولی گفتم دیگه باید تلاش کنی که این نمره ها رو علاوه بر بالا بردن معدل در دروس بعدی حتی دروس عمومی با نمرات خوب زبان و اگه شد نیم نگاهی به مقاله جبران کنی
یه تجربه هم از پذیرش امریکا :کلا راه میان با آدم
ببینید این یه قطار نیست که در حال حرکت و راه برگشتی نداشته باشه...
همیشه و مواره باید امید رو مدنظر داشت و نسبت به اون حرکت کرد
شما با یه برنامه ریزی خوب میتونی به راحتی به هدفت دست پیدا کنی ولی گفتم دیگه باید تلاش کنی که این نمره ها رو علاوه بر بالا بردن معدل در دروس بعدی حتی دروس عمومی با نمرات خوب زبان و اگه شد نیم نگاهی به مقاله جبران کنی
یه تجربه هم از پذیرش امریکا :کلا راه میان با آدم
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.