اول اینکه شما با بالا بردن معدلتان در ترم های بعد تا جد زیادی میتونید معدل ترم های پایین رو پوشش بدهید. مثلا اگر در 2 ترم اول معدلتان 12 بوده باشد در 6 ترم بعد اگر معدلتان 17 باشد، در نهایت معدلتان 15.75 خواهد شد که معدل خوبی برای لیسانس هست. همچنین خیلی از داشگاه ها معدل سال (های) آخر که واحدها تخصصی بوده اند و همین طور نشان دهنده عملکرد فرد در سال (های) پایانی تحصیل بوده اند را ملاک قرار می دهند و از این نظر هم به مشکلی نمی خورید. جدای از آنکه نگاه می کنند و اگر فرد رو به رشد بوده باشد و به تدریج بهتر شده باشد یا جهش خوبی داشته باشد که مدت دار بوده و مقطعی نباشد، در آنصورت دیگر خیلی به گذشته دورش کاری نخواهند داشت و می شود اینها را نادیده گرفت. در این مدت هم سعی کنید در مهارت های دیگر (مثل زبان) خودتان را به سطح بهتری نسبت به دیگر متقاضیان مشابه برسانید.
(06-10-2013, 03:19 PM)'josph92' نوشته: میخوام بدونم من تا الان که ترم 3 هستم نمره های خوبی نیاوردم و یه ترمم مشروط شدم.(چون تا این موقع اصلا حوصله ی درسو نداشتم از رشتمم زیاد سر در نمیاوردم و تا مرز انصرافم رفتم.بعد که با فروم شما اشنا شدم گفتم دوباره برگدم و با یه هدف جدید ادامه بدم.البته تسلط رو زبانم هم مزید بر علت شد)میتونم دوباره برگردم و برای پذیرش شروع کنم یا اینکه سلبقه ی تحصیلی خوبی و قابل توجه ای برای ارائه ندارم.منظورم ریز نمراتی که تا الان رفتم.از اینجا به بعد رو میتونم بالا بیارم.چون حالا دیگه یه هدف درست درمونی پیدا کردم.
با سپاس بینهایت
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -