07-10-2013, 05:29 PM
(07-10-2013, 03:44 PM)'saman1989' نوشته: سلام بر همگی. اونطور که توی سایت گشتم برای کانادا هم تافل مورد پذیرش هست و هم آیلتس و بستگی به دانشگاه داره. حالا من 2 سال فرصت دارم که با سطح زبان Intermideate یکی از این آزمون ها رو بخونم. البته اونجایی که من زندگی می کنم کلاس تافل نیست و فقط آیلتس برگزار میشه. حالا 1. به نظر شما اگه من این 2 سال رو کلاس آیلتس برم و بعد تافل بدم مشکلی پیش میاد یا نه؟ چون کلآ از لهجه بریتیش خوشم نمیاد و همچنین تا حالا هرچی کتاب خوندیم همش American بوده و این سبک حرف زدن بیشتر برامون آشناست. 2. هر دو آزمون بخشهای Academic و General دارن؟ و اینکه برای پذیرش لزومی هست که هر دوتا شرکت کنیم و جداگونه مطالعه کنیم یا در ضمن مطالعه یکی اون یکی هم تا حدودی قلقش میاد دست آدم؟ و آخر سر با روزی 3 ساعت مطالعه منظم ظرف دو سال در هر چهار Skill میشه به نمره حدود 7.5 امید داشت و بنده زمان کافی دارم.؟ سوآلم خیلی خیلی کلی شد [img]images/smilies/undecided.gif[/img]عذر میخوام [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
بله البته سوالتون کلیه...ولی راه رو اشتباه نرین...یکی رو انتخاب کنید و روش تمرکز کنید....اگه کلاس آیلتس برین در حد بالا رفتن معلومات عمومیتون به تافل کمک خواهد کرد. چون بالاخره دوتا آزمون جدان و بهتره منابع مربوط به خودشون کار بشه.... البته اسپیکینگ رو از هر راهی بتونین تقویت کنید خوبه. ببینید بخش شما برا پذیرش دانشگاه باید آیلتس آکادمیک بدین و جنرال فکر کنم برا مهاجرته... اگه از این شاخه به اون شاخه برین راندمانتون پایین میاد. تصمیم بگیرین و تمرکز کنین
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا