معدل هایتان که خیلی خوب هست و حداقل دانشگاه هایی مثل بریتیش کلمبیا، تورنتو و مک گیل را را هم برآورده می کند. البته رشته شما را فکر نمی کنم این دانشگاه ها داشته باشند (خودتان کنترل کنید تا مطمئن شوید) ولی دانشگاه آلبرتا که در استان نفتی کانادا قرار گرفته رشته مهندسی نفت را دارد و دانشگاه خیلی خوبی است. به نظرم انرژی خودتان را روی این دانشگاه متمرکز کنید چون در نهایت زمینه کاری بیشتری هم در آنجا برایتان فراهم خواهد بود. در کل اگر بتوانید نمره زبان آیلتس 7 یا بیشتر از آن بیاورید می توانید روی دانشگاه های خوب کانادا هم حساب باز کنید.
فقط با توجه به اینکه انتخاب هایتان از نظر تعداد دانشگاه هایی که این رشته را دارند محدود است، سعی کنید از ابتدا متن ایمیل ها و موارد دیگر را عالی بنویسید چون خیلی راحت قابل جایگزین کردن نیست. در حالی که در رشته های دیگر که تعداد دانشگاه ها زیاد است جایگزین کردن دانشگاه ها کار چندان سختی نیست. موفق باشید.
به نظر من مهاجرت از تحصیل پدیده مهمتری است چون مدت زمان بیشتری را شامل می شود و جنبه های بیشتری از زندگی فرد را تحت تاثیر خودش قرار می دهد. به همین دلیل منطقی است که شما ابتدا کشوری را که علاقه دارید به آن مهاجرت کنید انتخاب کنید و سپس به دنبال دانشگاه های خوب آن باشید (نه اینکه ابتدا به دانشگاهی در کشور دیگری بروید و بعد دنبال مهاجرت به کشور سومی باشید -- اتفاقی که برای خیلی از دانشجویان ایرانی که در کشورهای اروپایی یا آسیایی تحصیل می کنند می افتد)، دلیل آن هم این است که تحصیل در آن کشور خود بخشی از فرآیند سازگاری با آن کشور و آشنا شدن با زبان، فرهنگ و بازار کار آن کشور است. دانشگاه های کانادا هم در مقایسه با آمریکا اگر چه از نظر تعداد کمتر هستند ولی در رتبه های بسیار خوبی قرار دارند. بنابراین اگر هدف نهایی شما اقامت در کاناداست و تحصیل در دانشگاه خاصی مدنظرتان نیست با توجه به اینکه معدل لیسانس تان پایین است سعی کنید نمره زبان خوبی در آیلتس آکادمیک بیاورید (دست کم 6.5 و ترجیحا 7 یا بیشتر در صورت توانایی) و روی دانشگاه های بالاتر از رتبه 500 متمرکز شوید که معمولا معدل های لیسانس کمتری می خواهند تا شانس گرفتن پذیرشتان بیشتر شود. البته اگر هزینه اپلای کردن زیاد برایتان مهم نیست می توانید برای یکی دو دانشگاه بهتر هم اقدام کنید ولی در مجموع بیشتر انرژی تان را روی رتبه هایی بگذارید که در همان سال (های) ابتدایی پذیرش بگیرید و زیاد وقت تان تلف نشود.
فقط با توجه به اینکه انتخاب هایتان از نظر تعداد دانشگاه هایی که این رشته را دارند محدود است، سعی کنید از ابتدا متن ایمیل ها و موارد دیگر را عالی بنویسید چون خیلی راحت قابل جایگزین کردن نیست. در حالی که در رشته های دیگر که تعداد دانشگاه ها زیاد است جایگزین کردن دانشگاه ها کار چندان سختی نیست. موفق باشید.
(08-10-2013, 03:33 PM)'لاله52' نوشته: با سلام
من می خواستم بدونم با شرایط من امکان فاند گرفتن از دانشگاههای با رنک خوب هست؟
1-معدل، دانشگاه و رشته:کارشناسی_امیرکبیر.مهندسی نفت.16.07 ارشد_امیرکبیر. اکتشاف نفت.17.80
3-نمره زبان: هنوز ازمون ندارم ولی احتمالا نمره خوبی میگیرم
4-تعداد مقالات: 2تا کنفرانس داخلی_1 ISI_ یه علمی پزوهشی
5-مقطع پذیرش:phd
به نظر من مهاجرت از تحصیل پدیده مهمتری است چون مدت زمان بیشتری را شامل می شود و جنبه های بیشتری از زندگی فرد را تحت تاثیر خودش قرار می دهد. به همین دلیل منطقی است که شما ابتدا کشوری را که علاقه دارید به آن مهاجرت کنید انتخاب کنید و سپس به دنبال دانشگاه های خوب آن باشید (نه اینکه ابتدا به دانشگاهی در کشور دیگری بروید و بعد دنبال مهاجرت به کشور سومی باشید -- اتفاقی که برای خیلی از دانشجویان ایرانی که در کشورهای اروپایی یا آسیایی تحصیل می کنند می افتد)، دلیل آن هم این است که تحصیل در آن کشور خود بخشی از فرآیند سازگاری با آن کشور و آشنا شدن با زبان، فرهنگ و بازار کار آن کشور است. دانشگاه های کانادا هم در مقایسه با آمریکا اگر چه از نظر تعداد کمتر هستند ولی در رتبه های بسیار خوبی قرار دارند. بنابراین اگر هدف نهایی شما اقامت در کاناداست و تحصیل در دانشگاه خاصی مدنظرتان نیست با توجه به اینکه معدل لیسانس تان پایین است سعی کنید نمره زبان خوبی در آیلتس آکادمیک بیاورید (دست کم 6.5 و ترجیحا 7 یا بیشتر در صورت توانایی) و روی دانشگاه های بالاتر از رتبه 500 متمرکز شوید که معمولا معدل های لیسانس کمتری می خواهند تا شانس گرفتن پذیرشتان بیشتر شود. البته اگر هزینه اپلای کردن زیاد برایتان مهم نیست می توانید برای یکی دو دانشگاه بهتر هم اقدام کنید ولی در مجموع بیشتر انرژی تان را روی رتبه هایی بگذارید که در همان سال (های) ابتدایی پذیرش بگیرید و زیاد وقت تان تلف نشود.
(08-10-2013, 02:28 AM)'Pooya.n' نوشته:دوست عزیزم Charming
این دید شما کاملا درسته که Apply کردن با دست باز و محدود نشدن به یک کشور خاص منطقی تره. من یکی از اهدافم از ادامه تحصیل در مقطع دکتری اینه که بتونم به واسطه اون مهاجرت کنم و Second Nationality بگیرم. یکی از دلایل مطرح کردن کانادا بعنوان انتخاب اصلی برام همینه. چون تا جایی که اطلاع دارم دانشجویان دوره دکتری که International هستن پس از یک سال از شروع تحصیل میتونن در کانادا Permanent Resident بشن. ولی آمریکا اینجوری نیست. یا بقیه کشورها.ممنون میشم اگر راهنماییم کنین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -