19-06-2011, 05:26 PM
بابک جان آیا فکر نمیکنید یکی از چالشهای زندگی در امریکا، بحث امنیت پایین در اونجاست؟
من از خیلی افراد شنیده ام که دزدی و زورگیری در بسیاری از محله های امریکا بخصوص محله های سیاه پوست ها خیلی اتفاق میافتد. بطوریکه نمیتوان تادیروقت را در بیرون گذراند.
من خودم ساکن استرالیا هستم و اگر بخواهم در این مورد استرالیا را با امریکا مقایسه کنم، با یقین میتونم بگم استرالیا امنیت بیشتری داره.
همچنین گفته شده که امریکا شرایط بیمه مناسبی برای عموم شهروندانش ایجاد نکرده. از طرفی هزینه خدمات درمانی هم بشدت بالاست بطوریکه اگر کسی بخواهد عمل هزینه برداری را انجام بده، باید تمام اندوخته های خودش رو صرف خدمات پزشکی کنه.
دولت استرالیا برای تامین رفاه حال شهروندانش، تمامی شهروندانش را بیمه کامل و مشمول خدمات درمانی کامل با هزینه رایگان کرده. درصورتی که همچین چیزی در امریکا نیست و اگر فرضاً یک بیماری بسراغ آدم بیاد مثل جراحی آپاندیس، فکر کنم باید بالای 40هزار دلار صرف عمل جراحیش کنه، در صورتی که در استرالیا این مخارج برای شهروندان رایگان تعریف شده.
حداقل دستمزد در امریکا چقدر میتونه باشه؟ یکی از دوستان من در امریکا به کار فروشندگی مشغوله و ساعتی 8 دلار درآمد داره، در صورتی که حداقل دستمزد در استرالیا 19 دلاره و از این کمتر دستمزد دادن از طرف کارفرما غیرقانونی قلمداد میشه.
این مواردی که شما اشاره کردید، مثلاً برای یک مهندس تحصیل کرده میتونه لذت بخش باشه، ولی همه افراد که اینگونه نیستند.
آیا شرایط خوب امریکا، برای سایر اقشار جامعه اعم از فقیر، کارگر، تحصیل نکرده، گرسنه و ... نیز میتونه به همین خوبی باشه؟
.