09-10-2013, 12:40 AM
(07-10-2013, 12:54 AM)'mhz_ir' نوشته:ترجمه ای که همه موارد بالا رو داشته باشه ولی دو مهر دادگستری و وزارت امور خارجه(که گفتید بسته به خواست و نیاز مشتریان دارد و همیشه الزامی نمی باشد) رو نداشته باشه رسمی تلقی میشه؟
یا به نوع دیگه سایت دانشگاه میگه official transcripts و حرفی از این دو مهر نزده آیا ارسال مدارک بدون این دو مهر ولی از طریق خود مرکز(دانشگاه) همان official transcripts که مد نظر دانشگاه هست تلقی میشه؟کشور هم امریکا هست.دوستان میدونم کار از محکم کاری عیب نمیکنه ولی از اونجایی که من تازگی اینکار رو کردم میپرسم؟
اگه دانشگاه خودش به صورتِ بسته بفرسته به زبان انگلیسی معمولا قبول میکنن... فک کنم شریف اینطوریه مثلا سیستمش و ریز نمره رو خودش میفرسته... ریز نمره به زبون انگلیسی و با مهر های دانشگاه توی پاکت دانشگاه که شما اصلا نمیبینیدش و خود دانشگاه به جایی که مقصدتون هست میفرسته..
به هر حال به طور کلی تا اونجا که من خبر دارم آمریکا معمولا قبول میکنن این رو.. توی اروپا دیدم که قبول نکنن بعضی وقتا اما آمریکا نشنیدم قبول نکنن...
اگه کسی بیشتر میدونه لطفا بیاد اطلاع بده ما هم خبر دار بشیم ...
موفق باشید
به هر حال به طور کلی تا اونجا که من خبر دارم آمریکا معمولا قبول میکنن این رو.. توی اروپا دیدم که قبول نکنن بعضی وقتا اما آمریکا نشنیدم قبول نکنن...
اگه کسی بیشتر میدونه لطفا بیاد اطلاع بده ما هم خبر دار بشیم ...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز