10-10-2013, 10:43 AM
(10-10-2013, 09:54 AM)'Michael' نوشته:سلام دوست من،
قربون محبتت
تقریبا دو ساعتی بعد از گذاشتن پست، تونستم با کمک یکی از دوستان فایلهای جی ممرایز رو به انکی تبدیل کنم، کلا این پست خوش قدم بود
اینجا راهنماشو میزارم شاید به درد بقیه دوستان هم بخوره:
1- فايل به طور مثال (Barrons1100.jml) رو با jmemorize باز كنيد.
2- از منوي File>Export فايل رو با پسوند (cvs.) تبديل كنيد.
3- در برنامه anki كه روي كامپيوتر نصب شده اين فايل رو import كرده در صفحه باز شده نام Deck خود رو از Default به Barrons1100 تغيير دهيد.
4- import رو بزنيد.
5- در آخرجهت استفاده در iPad & iPhone بايد فايل را با پسوند(apkg.) تبديل نماييد.
بازم ممنونم دوست من بابت لطفت و لینک خوبی که گذاشتین.
با آرزوی بهترینها
ممنون دوست عزیز،
من تو سایتهای دیگه گشتم پیدا نکردم، خیلی پست مفیدی گذاشتید، بهرحال برای برخی از دوستان مفیده...
من معمولا خودم لغتها رو آماده میکنم چون برای جواب لغتها رو از دیکشنری لانگمن استخراج میکنم در کنارش هم معنی فارسی رو مینویسم. ولی در کل سلیقه ها متفاوته، من با این روش راحت ترم، و با این روش تقریباً تاکنون 1100، 504، و لغات تافل رو با مثال خوندم...
با آنکی لغت خوندن خیلی راحتته، و به راحتی میشه بر روی موبایل یا تبلت استفاده کرد.
موفق باشید...
من تو سایتهای دیگه گشتم پیدا نکردم، خیلی پست مفیدی گذاشتید، بهرحال برای برخی از دوستان مفیده...
من معمولا خودم لغتها رو آماده میکنم چون برای جواب لغتها رو از دیکشنری لانگمن استخراج میکنم در کنارش هم معنی فارسی رو مینویسم. ولی در کل سلیقه ها متفاوته، من با این روش راحت ترم، و با این روش تقریباً تاکنون 1100، 504، و لغات تافل رو با مثال خوندم...
با آنکی لغت خوندن خیلی راحتته، و به راحتی میشه بر روی موبایل یا تبلت استفاده کرد.
موفق باشید...