11-10-2013, 05:28 PM
(09-10-2013, 01:21 AM)'M1KE' نوشته: در قوانین کشورهایی مثل کانادا و آمریکا از اصطلاح Spouse استفاده میشود که بیشتر به معنی شریک هست و تعریف گسترده ای دارد که در اینجا خیلی امکان پرداختن به جزئیات آن نیست. ازدواج های رسمی و معمول در ایران زیر مجموعه ای خلل ناپذیر از این تعریف هستند. با این حال نامزدها هم به شکلی با ارائه مدارک اضافی مثل عکس و فیلم و حساب بانکی مشترک و یک سری موارد دیگر می توانند ثابت کنند که دست کم یک سالی با یکدیگر زندگی مشترک داشته اند. با این حال اثبات اینها قدری مشکل هست و همیشه پذیرفته نمی شوند. در نتیجه می شود اینطور گفت که کسانی که رسما ازدواج کرده اند قطعا می بایست به متاهل بودن خود اشاره کنند ولی مجردها (طبق قوانین ایران) ممکن است همچنان طبق تعارف گسترده تری که اشاره شد متاهل باشند و در واقع شریک داشته باشند. در این صورت به احتمال زیاد اگر طرف دوم هم به صورت جداگانه به عنوان نفر اصلی ثبت کند به احتمال زیاد وی نیز می بایست شما را به عنوان شریک خود معرفی کند (جزئیات این قسمت را مطمئن نیستم که آیا شریک دوم هم مجبور است که به وجود چنین رابطه ای اعتراف کند یا خیر).
در هر حال با توجه به مشکلاتی که هست پیشنهاد من این هست که شما هم اکنون جداگانه و به عنوان مجرد ثبت نام کنید و اشاره ای به نامزد بودن و موارد دیگر نکنید و بعد از آن هم اگر ازدواج رسمی صورت بگیرد به هر حال با توجه به اینکه تاریخ آن بعد از ثبت نام بوده مشکلی ایجاد نمی کند و می توانید وی را بعدا به پرونده اضافه کنید (ایشان هم اگر قبول شوند می توانند شما را اضافه کنند). به نظرم این حالت کمتر دردسر دارد. این فرآیند هم از زمان قبولی حدود 1 سال زمان می برد و نه 3 سال.
همونطور که در بالا اشاره کردم این کار لزوما به رد ویزای دانشجویی شما منجر نمیشود و اگر افسر به طور مستقیم از شما در این مورد سوال نکنند شما هم مجبور نیستید در این مورد صحبت کنید مگر اینکه بپرسند. در صورتی هم که بپرسند اینطور نیست که حتما شما را رد کنند و به این بستگی دارد که بقیه شرایط شما چطور باشد و در واقع اگر افسر به دنبال رد کردن شما باشد این دلیل را هم مزید بر علت می کند. در مجموع نمی شود عدد مشخصی برای اینکه این کار چقدر تاثیر دارد ارائه داد ولی به حتم تاثیر منفی آن بیشتر از تاثیر مثبت آن بر یک ویزای دانشجویی است.
M1Ke عزیز من واقعا گیج شدم !
آیا آفیسر به پلن لاتاری مگه دسترسی دارد ؟ یعنی می تواند بفهمد که شرکت کرده ایم یا نه ؟
چون Babak عزیز این پست گفته اند که فقط در اون سالی که می خواهی Apply کنی ، در DV شرکت نکنید ! من هم در سال 2015 اگر شرکت کنم و در 2016 که دقیقا زمانی است که می خواهم برای Apply از طریق دانشجویی اقدام کنم شرکت نکنم ، مشکلی پیش نمی آید ؟
سپاس
آیا آفیسر به پلن لاتاری مگه دسترسی دارد ؟ یعنی می تواند بفهمد که شرکت کرده ایم یا نه ؟
چون Babak عزیز این پست گفته اند که فقط در اون سالی که می خواهی Apply کنی ، در DV شرکت نکنید ! من هم در سال 2015 اگر شرکت کنم و در 2016 که دقیقا زمانی است که می خواهم برای Apply از طریق دانشجویی اقدام کنم شرکت نکنم ، مشکلی پیش نمی آید ؟
سپاس