به طور خلاصه شما برای اینکه برای اقامت کانادا اقدام کنید می بایست یا پول داشته باشید (روش های سرمایه گذاری و کارآفرینی و غیره) یا آشنای درجه یک (روش های خویشاوندی) یا تخصص (روش های کارکنان ماهر). بیشتر دانشجویان دو مورد اول را ندارند و به همین دلیل بیشتر افراد از همان روش های مبتنی بر کارکنان ماهر اقدام می کنند. در این روش قانونی تفاوت خاصی (از نظر امتیازی) بین یک مدرک ایرانی و اروپایی در نظر گرفته نمی شود و در سیستم کانادا به طور کلی مدارک و همین طور سابقه کارها به دو نوع کانادایی و غیر کانادایی (خارجی) طبقه بندی می شوند . البته استثناهایی هم هست مثلا استان کبک ممکن است مدارک کشور فرانسه که به زبان فرانسوی بوده اند را یک تفاوت هایی قائل شود (در مرحله ارزیابی مدارک و غیره). یا مثلا برای مدارک آمریکایی یک تسهیلاتی در برخی مراحل هست. همانطور که در پست بالایی شما توضیح داده شده برای دانشجویان دکترای خود کانادا این امکان فراهم است که از حدود سال دوم برای اقامت دائم اقدام کنند منتهی با یک سری شرایطی که در همان جا توضیح داده شده.
پس در مجموع می شود اینطور گفت که داشتن مدرک اروپایی شاید شناخته شده تر از مدرک ایرانی باشد و در آینده و هنگام پیدا کردن کار در بازار کانادا شناخته شده تر باشد ولی تا جایی که من اطلاع دارم تاثیر شگرفی بر تسهیل فرآیند اقامت شما نمی گذارد و آنها هم در نهایت مثل کسانی که مدرک ایرانی دارند برای روش های قانونی موردنظر اقدام می کنند. تنها نقطه مثبت این نوع افراد این است که می توانند از دیگر سفارت های کانادا که در کشور تحصیل شان است اقدام کنند که به دلیل کوتاه تر بودن صف متقاضیان در آنها معمولا زمان بررسی پرونده ها کوتاهتر است و گرنه از نظر امتیازی خیلی فرقی نمی کند (افرادی که دست کم یک سال اقامت قانونی در کشور دیگری داشته باشند می توانند در سفارت کانادا که برای آن کشور خاص در نظر گرفته شده تشکیل پرونده دهند).
پس در مجموع می شود اینطور گفت که داشتن مدرک اروپایی شاید شناخته شده تر از مدرک ایرانی باشد و در آینده و هنگام پیدا کردن کار در بازار کانادا شناخته شده تر باشد ولی تا جایی که من اطلاع دارم تاثیر شگرفی بر تسهیل فرآیند اقامت شما نمی گذارد و آنها هم در نهایت مثل کسانی که مدرک ایرانی دارند برای روش های قانونی موردنظر اقدام می کنند. تنها نقطه مثبت این نوع افراد این است که می توانند از دیگر سفارت های کانادا که در کشور تحصیل شان است اقدام کنند که به دلیل کوتاه تر بودن صف متقاضیان در آنها معمولا زمان بررسی پرونده ها کوتاهتر است و گرنه از نظر امتیازی خیلی فرقی نمی کند (افرادی که دست کم یک سال اقامت قانونی در کشور دیگری داشته باشند می توانند در سفارت کانادا که برای آن کشور خاص در نظر گرفته شده تشکیل پرونده دهند).
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -